vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Festdekoration

Festdekoration

Låt oss säga så här – dekorationen får du helt enkelt inte missa inför festen eller kalaset. Vad är ett barnkalas utan ballonger, serpentiner och girlanger? Vad är en födelsedagstårta utan flaggor och ljus? Som bröd utan korv och glass utan strössel – helt värdelös med andra ord! Dekorationer är inte åldersbundna, födelsedagsbarn i alla åldrar vill ha fina och roliga utsmyckningar som sätter stämningen och välkomnar gästerna till firandet. Här på Partykungen tar vi mycket seriöst på dekorationer. Vi har precis allt du behöver för att lyckas med dekorationen till festen eller kalaset. Här hittar du mängder av ballonger (spexa inte för mycket med heliumet!), girlanger, flaggor, fjädrar, konfetti (inklusive flera högexplosiva partybomber!), serpentiner, tårtdekorationer och ljus. För barnkalaset har vi även de omåttligt populära piñatas. Fyll en piñata med godis och småprylar och låt barnen gå bananas med en käpp. Se bara till att du själv håller dig undan medan de små våldför sig på den sockerstinna stackaren.

Oavsett om du är ute efter de perfekta dekorationerna till festen, inredning till festen eller bara prylar som höjer ribban lite granna på festen så hittar du dessa prylar hos oss! Här finns ett gigantiskt urval som kommer lämna dig mållös! Här finns inte bara en girlang, utan säkert hundratals i olika färger och utföranden, men också en himla massa andra prylar som är ett måste till festen!

Välkommen in och fynda dina dekorationer hos oss online på Partykungen! Vi lovar... du kommer utan tvekan finna vad du söker, oavsett om det är till festen, till barnkalaset, till fotbollsfesten eller bowlingfesten – snabbt, smidigt och enkelt!

Välkommen!
Läs mer