Pärlor

Vill du smycka hela ansiktet med gnistrande små pärlor? Perfekt, vi har allt du behöver för att förvandla dig själv till en levande skatt. Våra pärlor kan användas till mängder av saker, bland annat till att gnistra till din maskeradklädsel. Men de är också suveräna att pyssla med. Kanske håller du på med inbjudningskort till din fest? Varför inte pimpa korten med glittrande, gnistrande och oemotståndligt glimrande pärlor? Här hittar du stora och små pärlor i olika färger, men även andra produkter som är pärlprydda. Pärlor är inte bara barnens bästa vän, de är även oemotståndliga för oss vuxna. Man blir aldrig för gammal för sådant som glimrar!

Hos oss på Partykungen kan du köpa pärlor online till riktigt bra pris. Nej, vi kanske inte har äkta söderhavspärlor, men våra pärlor garanterar åtminstone lyster och elegans. Klistra fast dem runt ögonen när du ska förvandla dig själv till en mexikansk dödskalle. Eller fäst några pärlor på kragen för att ge outfiten det där lilla extra. Endast din fantasi sätter stopp för vad du kan hitta på. Köp pärlor online hos oss, men passa även på att kolla in våra andra roliga maskeradtillbehör! För dig som tänkt klä ut dig till en sugar-skull à la Mexiko, behövs såklart även en långklänning och massor av färger och detaljer. Du kan garanterat hitta allt du behöver för festen hos oss!

Vi vet hur det är. Den årliga maskeradfesten äger snart rum och du är orolig över om bästisen kommer slå din outfit. Du behöver inte oroa dig, vi hjälper dig att sätta ihop den vinnande maskeradklädseln. Det enda du behöver för att snärja in dig hos domarna är lite glitter och glamour! Våra härliga pärlor fungerar till många typer av maskeraddräkter. Utöver den populära mexikanska Day of the Dead-outfiten passar glittrande pärlor i ansiktet på en sjöjungfru, en isprinsessa och en fjäril. Dessutom kan du komplettera med andra tillbehör som glitterbollar och paljettband!

Även om du liksom oss älskar maskerad och maskeradtillbehör vill du antagligen inte lägga hela lönen på den perfekta maskeraddräkten. Det är därför vi valt att ha så låga priser på våra pärlor och andra snygga detaljer. Förresten, glittriga pärlor att fästa runt ögonen är inte bara för maskeraden, de funkar lika bra på festen eller rent av ditt eget bröllop! Vem säger att du inte kan få glittra som en stjärna varje dag? Med en mindre självhäftande pärla kan du enkelt ta sminkningen till en ny nivå. En diskret pärla i ögonvrån kan bli otroligt häftigt. Om inte annat kommer du åtminstone dra blickarna till dig.

I vårt utbud av pärlor online hittar du gnistrande minibollar som du enkelt kan fästa på kläder och hårband med hjälp av limpistol. Dessutom har vi även självhäftande pärlor som du enkelt klistrar fast på huden eller på dina kläder. Ett tips är att köpa pärlor i flera färgkombinationer, då kan du skapa bilder och mönster som matchar exakt med färgerna på dina kläder.
Läs mer