vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga Prylar Souvenirer

Souvenirer

God aften, hejsan, hvordan har du det? Tervetuloa! Att samla på souvenirer från våra vackra länder i Norden kan vara en härlig bisyssla – kruxet är bara att hitta tiden till att göra den långa resan. Nu kan du slippa leta upp de speciella, små turistbutikerna i Norge, Sverige, Finland och Danmark och istället klicka hem roliga souvenirer from the comfort of your own home. En annan fördel med att klicka hem spännande souvenirer från Partykungen är att vi erbjuder fantastiskt låga priser, vilket de små turistbutikerna kanske inte är mest kända för.

Souvenirer som vi känner till begreppet idag har faktiskt en historia som sträcker sig långt bak i tiden. De första, kristna pilgrimerna shoppade små keramiska föremål och kors för att ha som minne från pilgrimsresan. Den moderna turismen har också fört med sig souvenirer i mängder! Världen över säljs allt från vykort till sängkläder, minnesmynt, medaljer, serveringsfat och små prydnadsföremål till köpvilliga turister som vill minnas sin resa för alltid med hjälp av fysiska varor. På Partykungen kan du hitta svenska, danska, finska och norska souvenirer som kan komma väl till pass fortare än du anar. Du kanske ska få besök från utlandet och vill ge dem en present som symboliserar ditt hemland? Eller du kanske själv har flyttat från ditt hemland i Norden och vill ha en souvenir som påminner dig om platsen där du växte upp? Det spelar inte så stor roll vad du har för anledning egentligen – du har ju hittat hit av en anledning! Utforska vårt breda utbud av souvenirer och upptäck hur många praktiska och skojiga prylar vi faktiskt erbjuder.

Om du är på jakt efter finska produkter med vackert, blåvitt mönster har du absolut kommit rätt. Vad sägs om en fickplunta med den finska flaggan på, eller en klassisk bordsflagga för födelsedagsfiranden? Vi erbjuder också en mängd danska souvenirer i form av nyckelringar, flaggor och kylskåpsmagneter. Här kan du till och med fynda en fantastisk t-shirt med de djupa, danska ledorden: "for helvede". Om du istället har en kärlek för Norge erbjuder vi förstås massor av flaggor, rosetter och kylskåpsmagneter som kommer värma ditt rödvitblå-färgade hjärta.

Partykungens avdelning med svenska souvenirer lär inte heller göra dig besviken. Vi erbjuder t-shirtar, underkläder och strumpor med klassiskt, svenska motiv som till exempel kanelbullar, våfflor, kräftor och köttbullar. Några andra ikoniska souvenirer är älgen och dalahästen som kommit att bli synonymt med Sverige över hela världen! Framförallt tyskarna har gått och blivit överhypade för det stora, mäktiga djuret med horn. I vårt utbud dyker både dalahästar och älgar upp i olika former lite här och där. Här finner du även ölglas, kaffemuggar och shotglas som passar perfekt att ge bort som gåva, eller att ta med dig själv när du ska bo utomlands ett tag för att få en trevlig touch som påminner dig om hemlandet.
Läs mer