vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga Prylar Skämtartiklar

Skämtartiklar

Skämtartiklar har sin givna plats i dagens stressiga samhälle. Att bli drabbad av en klipulverattack, bli bjuden på en vitlökskaramell eller få en stöt när man skakar hand med någon kan vara både uppfriskande och avkopplande. Eller så kanske det INTE är så otroligt kul för den som blir utsatt, men det är åtminstone himla roligt för den som spelar sprattet! Vi har ett helt universum av roliga skämtprylar online så att du ska kunna hitta nya favoriter och inspireras till ännu roligare bus!

I vårt stora utbud av skämtartiklar så kommer du inte att hitta några prylar som kommer uppfattas som särskilt sofistikerade. Här handlar det enbart om ren och oförvanskad humor av det mest naturliga slaget. På Partykungen har vi givetvis testat alla prylar och kan därmed garantera att de är lika roliga som de ser ut att vara, även om stinkspray inte var en hit för någon här i byggnaden!

Vilken typ av humor har du? Älskar du practical jokes, föredrar du fiffiga manicker som ger ifrån sig elstötar, sexiga skämtartiklar eller äckliga karameller? Vi har massor av skämtartiklar som passar lustigkurrar av alla sorter. Oavsett om du vill utsätta din bror, din kompis, chef eller din arma mor för ett spratt så kan du vara säker på att vi har perfekta skämtartiklar som kommer att passa prima. Vi kan dock inte ta på oss ansvaret om du skulle råka bli sparkad från jobbet eller bli arvlös som konsekvens. Vi kan dock garantera att det kommer bjudas på en hel del skratt när du använder våra skämtartiklar, oavsett om det är från dig eller dina stackars offer!

Känner du att det är dags att spela dina nära och kära vänner ett spratt, men har svårt att komma på vad du ska överraska dem med? Oroa dig inte, vi är experter på skämtartiklar och har samlat några av våra bästa spratt och skämtprylar här:

Skämtartiklar: KISS & BAJS – Det finns en anledning till att folk fortfarande tycker toaletthumor är roligt. Har din vän betett sig lite som en skitstövel på senare tid? Ge bort en mugg formad som en bajskorv i födelsedagspresent och se om hen fattar vinken. Vi har också fejk-bajs som lurar de flesta, mössor med bajstema och prutt på burk!

Skämtartiklar: SEX & SNUSK – Har du eller din vän snuskig fantasi? Då kommer ni gotta er i vårt vågade sortiment. Är du ute efter jättepenisar, uppblåsbara tuttar eller penisattraper? Vi har alla skämtartiklar som passar dig som gillar allt som har med sex och snusk att göra!

Skämtartiklar för spratt – Vill du lura någon? Då kommer du behöva övertygande skämtprylar! Förutom tidigare nämnda bajskorvar och illaluktande dofter så har vi även avhuggna kroppsdelar, gigantiska prylar, fejkat armgips, cigarettsmällare och mycket mer!

På Partykungen finner du allt som du kan tänkas behöva när det är dags att busa med folk i din omgivning. Vi har skämtartiklar som passar alla plånböcker och smaker, så välj det du vill ha och få dina varor levererade hem till dörren med blixtfart – det är inget skämt!
Läs mer