Startsida > Roliga prylar > Skämtartiklar >
Visa hela beskrivningen

Skämtartiklar

Skämtartiklar har sin givna plats i dagens stressiga samhälle. Att bli drabbad av en klipulverattack, bli bjuden på en vitlökskaramell eller få en stöt när man skakar hand med någon kan vara både uppfriskande och avkopplande. Eller, så är det kanske inte riktigt, men det är himla roligt för den som spelar sprattet!

I vårt utbud av skämtartiklar hittar du inga sofistikerade prylar. Här handlar det enbart om ren och oförvanskad humor av det mest naturliga slaget. Vi har givetvis testat alla prylar här på kontoret och kan garantera att de är lika roliga som de ser ut att vara (även om chefen inte var helt nöjd med att få kontoret sprejat med stinksprej). Oavsett vilket spratt du vill utsätta din bror, din syster, chef eller din arma mor för, kan du vara säker på att vi har den perfekta skämtartikeln. Vi kan dock inte ta på oss ansvaret om du skulle råka bli sparkad från jobbet eller bli arvlös.

Förutom den klassiska hundbajskringlan i plast har vi bland annat en hel del Buttericks-prylar, fiffiga manicker som ger ifrån sig elstötar, sexiga skämtartiklar, riktigt äckliga karameller, uppblåsbara artiklar, roliga nappar för de minsta, köttätande växter och mycket, mycket mer.

Underkategorier

Filter

Visar 368 produkter
castle