Pruttkuddar

Finns det en mer klassisk skämtartikel än en pruttkudde? Nej, det gör nog inte det! Alla vet vad som kommer att hända och ändå är det lika roligt varje gång. Och alla tycker att det är roligt, både vuxna och barn! Här på Partykungen hittar du flera olika pruttkuddar och självklart handlar du dem snabbt, enkelt och billigt online.

En pruttkudde är inte alls någon avancerad sak, det är helt enkelt som en liten ballong som man blåser upp. Det som skiljer en pruttkudde från en vanlig ballong är att när man sätter sig på pruttkudden uppstår ett ljud som låter precis som en prutt. Det låter med andra ord som om personen som precis satt sig fiser. Mycket roligt för dig som busar och alla andra runt omkring och lite genant för den som blivit utsatt för skämtet! Du kan busa med vem som helst. Tänk till exempel att lägga en pruttkudde på stolen till en sträng magister i skolan, på chefens kontorsstol inför ett viktigt möte eller under jultomten på julafton. Det kommer att bli väldigt komiskt! Du kan också skämta med bland annat bästa kompisen, din morfar, en gammal moster, födelsedagsbarnet eller flickvännen. Men det gäller att vara lite snabb och kvicktänkt. Du måste ju lägga pruttkudden på stolen utan att den du ska skämta med märker något. Du får helt enkelt vara lite klurig och kreativ. Lägg gärna pruttkudden under en kudde, en liten dyna eller något annat så att den inte syns. En pruttkudde kan användas många gånger.

Och du, missa inte heller våra maskeraddräkter som ser ut som stora pruttkuddar. När du sätter på dig en sådan maskeraddräkt så ser du helt enkelt ut som en gigantisk pruttkudde. Perfekt på en maskerad, ett barnkalas eller på halloweenfesten! Maskeraddräkter som ser ut som stora pruttkuddar finns i storlekar som passar både barn och vuxna. En dräkt har till och med en inbyggd liten batteridosa och när du trycker på knappen hörs en låtsasprutt.

En pruttkudden går aldrig ur tiden. Den är alltid lika populär och den älskas av alla, både stora och små. Den enda som inte gillar pruttkudden är ju egentligen han eller hon som blir utsatt för den. Men skämta någon med dig så är det bara att ge igen. Köp en egen pruttkudde eller någon annan skämtartikel. Här på Partykungen kan du till exempel köpa låtsascigaretter, bluffpennor och godisburkar som inte innehåller godis utan en låtsasorm som studsar upp när burken öppnas. Vi erbjuder ett stort sortiment av pruttkuddar och andra skämtartiklar men också olika maskeraddräkter och fina festdekorationer. Du handlar alltid till låga priser och med snabba leveranser. Välkommen med din beställning redan idag och gör dig redo för nästa busprojekt eller kalas!
Läs mer