vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar

Festartiklar

Partykungen älskar kalas, fester och partyn så därför ligger festartiklar oss verkligen varmt om hjärtat. Ingen fest utan festartiklar, som vi brukar säga. Det är detaljerna som skapar helheten och den rätta stämningen. Ja, tillsammans med dina bästa vänner och kära familjemedlemmar förstås. Dock är vi av den övertygelsen att det inte behöver vara varken högtidsdag eller helg för att du ska kunna skapa en festlig stämning. Hotta upp onsdagen med att duka extra piffigt med hjälp av serpentiner, dukar, bordstabletter, ballonger och konfetti. Tack vare att vi har låga priser på festartiklar online har du råd att duka till party flera dagar i veckan.

Oj, oj, oj! Vi vet inte riktigt var vi ska börja eller med vilka partyartiklar. Denna kategori innehåller så många roliga saker. För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du behöver har vi delat in festartiklarna i olika underkategorier som bakning, event, kort, fyrverkeri och presentinslagning. Vi vågar också sticka ut hakan och påstå att denna kategori har något för alla oberoende av ålder. Femåringen älskar ballonger och det gör säkert 100-åringen också. Du har ett par tusen olika ballonger att välja på när du handlar från oss. Dekorera utsidan av huset eller kanske din arbetsplats när företaget firar jämnt, uppvakta med sifferballonger till barnet eller till 50-åringen och blås upp blågula ballonger på nationaldagen, midsommarafton eller på studentfesten.

Gör något speciellt för familjen en vanlig kväll mitt i veckan när det är dags för middag. Överraska genom att duka extra fint, roligt eller knasigt. Med våra festartiklar höjer du stämningen på ett litet kick. Vill du hålla det lite mer formellt och dinera med både klass och stil kan du placera ut namnkort på tallrikarna så att alla vet att bordsplacering gäller. Vi har praktiska festartiklar som engångsdukar som du slipper tvätta samt tillhörande servetter, bordsdekorationer och underlägg. Ja, du hittar till och med glas, bestick och tallrikar om du verkligen vill slå på stort.

Är det högtider och det vankas fest så ska det väl märkas? Kräma på med festartiklar och våga ta ut svängarna. Det är då som det blir riktigt maffigt. Vi har en uppsjö av artiklar med olika teman och för olika högtider som halloween, jul och påsk. Är det dags för barnkalas? Om det kliar i bakningsfingrarna hittar du de rätta tillbehören här som formar, strössel och ljus. Bestäm dig gärna för ett tema tillsammans med barnet och gå all in på rosa, guld, skräck eller något annat som upptar barnens världsbild just för tillfället. Är du vuxen och ska anordna en maskerad för dina egna vänner behöver ni såklart festartiklar för att dekorera matbordet som ni antingen sitter ner vid eller minglar ståendes jämte. Girlanger, engångsglas, ljusslingor och skålar till både bål och mat kan vara bra att införskaffa. Vill du avgränsa eller dölja någon detalj i hemmet fixar du det enkelt genom att hänga upp någon form av draperi för exempelvis en dörrpost eller en bokhylla. Med smarta festartiklar kan kalaset börja!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier