Startsida > Festartiklar >
Visa hela beskrivningen

Festartiklar

Allt blir roligare om man har sitt barnasinne kvar! Det är inte bara barnkalas som blir roligare med festartiklar. Även vuxna tycker om att spexa till det när det vankas kalas. Vi kan till och med drista oss att påstå att även jubilaren som fyller 100 jämnt vill ha ballonger, konfetti och girlanger på kalaset. En schysst partyhatt är självklart pricken över i:et.

Vi kallar oss inte Partykungen av en slump. Vi erbjuder en bra bit över 200 roliga och mer eller mindre praktiska festartiklar för alla tänkbara fester och kalas. Om du är ute efter dekoration och saker för dukningen har vi allt du behöver. Ballonger, konfetti, ljus, serpentiner, tårtdekorationer – hur du än vill spöka ut ditt hem för kalaset så hittar du produkterna hos oss. Lite extra stolta är vi över våra piñatas. Häng på den sydamerikanska traditionen med en piñata från oss!

I underkategorin Mat & Dryck hittar du ett stort sortiment av godis, snacks och dryck för fester med endast vuxna deltagare. Svensexan eller möhippan är inte komplett utan några fräcka tillbehör. För festerna som pågår långt in på natten rekommenderar vi glowsticks. Bär självlysande armband för att synas i mörkret. Ge bort en glowstick till någon du spanar på för att inte tappa bort honom eller henne i vimlet.

Underkategorier

Filter

Visar 11624 produkter
castle