Om Partykungen.se

Om Partykungen

Har du varit på en fest någon gång och känt att allt är precis som på förra festen du var på? Vi med! Rätt trist faktiskt, men det är här vi på Partykungen kan göra skillnad – med allt som behövs för att fixa en unik fest. Tack vare att vi har Nordens största utbud av roliga prylar kommer vi alltid kunna lova våra kunder unika fester. Vi har allt från storsäljarna till de nya, lite udda prylarna som får folk att tappa hakan och snacka med sina kompisar. Du som letar inspiration till festen kommer alltså att kunna hitta det som gör att nästa fest blir mycket mer spännande än alla andras.

Om oss

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Det gör oss till Nordens ledande onlinebutik av partyprylar, maskeradkläder och presenter, och har sedan start skickat fler än 3 miljoner ordrar (and still counting) till våra nöjda kunder. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla.

Partykungens huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 30 000 produkter ryms i vårt 5700 m² stora lager. Vi har exklusiva licenser från Disney, DC Comics, Star Wars och Marvel samt flera andra välkända varumärken och tillverkare. Självklart är Partykungen.se certifierat av Trygg E-handel.

Sagan om Partykungen

Det var en gång en kille som hette Joel Svensson vars mor hade varit arbetssökande en längre tid. Snart var det hennes födelsedag och Joel ville ge henne det hon önskade sig mest av allt; nämligen ett jobb. Då växte idén fram om att starta ett företag för att kunna anställa sin mamma som present till henne. Således lanserades Partykungen.se, med ett dåvarande lager på knappa 20 m² (för att jämföra med dagens 5700 m² stora lager). Och mamma fick sin drömpresent av sin son - ett jobb! Och som man brukar säga, resten är historia...

Medarbetare

Förutom partykungen själv, Joel Svensson (även kallad VD) samt Vice VD Jeff Jansson, har vi ett stort gäng glada medarbetare utspridda på avdelningarna lager, kundservice, externa marknader, administration, IT, marknad & sociala medier, inköp, webbredaktion och ekonomi.

Mission

Grå dagar, ekorrhjul, tidiga morgnar och det eviga livspusslet. Ja det är mycket i livet som kan kännas tråkigt och finns det något som är värre än tristess? På Partykungen har vi bestämt oss för att ta fighten mot all tristess. Vi är medicinen mot det tråkiga, vi livar upp vardagen och vi gör livet till en enda stor fest. För vem vill inte ha mer fest i livet? Vår syn på livet, att det självklart borde vara en fest och inte bara grå vardag, genomsyrar allt vi gör. Det märks på vårt sortiment, hur vi jobbar ihop och till och med på hur vi svarar i telefon. För visst vill du också vara med och få andra att uppleva mer glädje och skratt i vardagen, oavsett om det är med en banandräkt eller med pruttkuddar? Partykungen ska göra det enkelt och lätt att ha roligt och göra allt för att bekämpa tristess och den gråa vardagen. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Skryt

Partykungen har genom åren mottagit en del utmärkelser och priser. För att nämna några:
År 2015 utsågs Partykungen till årets digitala gasell av Dagens Industri, och samma år prisades grundaren Joel Svensson till årets företagare i Gävle och Gävleborg på Bollnäs Eldklotet-gala. År 2019 fick Partykungen dessutom ett unikt hederspris av juryn på Samhalls Visa Vägen-gala för vår personalkultur som innebär att vi jobbar aktivt för att få personer med funktionsvariationer in i verksamheten.

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på kundservice@partykungen.se eller ringa vår kundservice på tel 0775-333 200. OBS! Telefonen är avsedd för våra kunder. Säljare hänvisas till e-post.

Besöksadress:

Ersbogatan 16
802 93 Gävle

Postadress:

Partyking AB
Box 78
801 02 Gävle

Partykungen.se ägs av företaget Partyking AB (Org.nr 556717-6630).
castle