vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Om Partykungen

Gör det trista roligare – och det roliga helt fantastiskt.

Fight Boredom. Det är vår ledstjärna i allt vi gör och vad vi kämpar för varje dag. Och vi tänker aldrig låta det tråkiga vinna. Det vore ju svintråkigt. Men vänta nu, ett budskap på engelska från ett svenskt företag? Ja, varför inte? Vi tycker inte att det är så noga det där med regler och hur saker borde vara. Och det gör nog inte du heller. Då skulle du ju inte vara här och… ja, vi vet ju inte vad du gör här. Men vi vet vad vi gör här. Vi kämpar för att skapa mer fest och ett roligare liv för allt och alla.

Den kampen började 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland, och vi fortsätter hela tiden växa. Om allt går som planerat är vi snart intergalaktiska glädjespridare och slåss mot tristessen i hela universum. Men en dag i taget.

Vi är förstås glada över vår framgång, men vi är fullkomligt överlyckliga för att så många delar vår passion att göra saker lite roligare. Att det är fler som tar glädje på allvar. Som vet att festen alltid kan höjas ett par nivåer till. Att tusentals glädjespridande genier lever för att sätta leenden på människors läppar. Att så många, precis som vi, vägrar acceptera ett liv som är tråkigt. Och med tanke på alla skratt som kommer med det, så kommer det livet bli rätt långt.

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på kundservice@partykungen.se eller ringa vår kundservice på tel 0775-333 200 (observera att telefonen är avsedd för våra kunder, är du säljare får du maila oss istället).

Postadress

Partyking AB
Box 78
801 02 Gävle

Besöksadress (ej butik)

Partyking AB
Ersbogatan 16
802 93 Gävle

Partykungen.se ägs och drivs av företaget Partyking AB (Org.nr 556717-6630).