vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Dukning

En passande dukning är halva festen, i alla fall om festen hålls till bords! En fin dukning kan göras på många olika sätt och anpassas efter tillställningen och vilka gäster som ska komma. Det bästa med en snygg dukning är att det höjer ribban direkt, dina gäster kommer i rätt stämning och alla blir på gott humör. Vi har allt du behöver för en komplett dukning, oavsett vilken typ av tillställning det är. Låt dig inspireras av utbudet eller hitta precis det som du har tänkt ut i förväg.

Olika fester kräver som sagt olika typer av dukning. Här ger vi lite tips på vad du bör tänka på för olika dukningar.

Dukning vid barnkalas – På ett barnkalas är det både enklast och säkrast att köra fullt ut på engångsprodukter. Du slipper den extra stressen av hög ljudnivå från klinkande porslin, all disk och att något går i kras. Om ni har ett tema för kalaset så bör dukningen följa samma tema. Hos oss hittar du dukningsartiklar oavsett vilket tema ni har valt! Kombinera passande tallrikar med plastmuggar, bestick och servetter. Du hittar även temadukar och enfärgade alternativ.

Glamourdukning – Ska du bjuda på Nobelmiddag, eller bara en spektakulär nyårssupé? Vi har rätt dekorationer för din dukning, kanske rent av allt i guld?! Täck bordet med en plastduk i guld, ställ fram engångstallrikarna i guld och lägg upp maten på gyllene serveringsfat. Sätt guldservetter i guldmuggarna eller champagneglasen och sprid ut vackra kristalldiamanter mellan faten. Extra blingbling och glamour!

Högtidsdukning – Om det är en speciell högtid du ska duka för passar våra specialdesignade produkter. Du hittar bland annat servetter och sugrör som är dekorerade för specifika högtider, som studenten eller kräftskivan. Vi har även engångstallrikar som ger en vacker dukning vid midsommar eller bröllopsdagen. Kombinera med engångsdukar och dekorationer som matchar för en enhetlig dukning.

Dukning för mingel – När det minglas är det viktigt att tänka på att duka så att folk kan stå upp. Använd snygga serveringsfat och skålar, lägg fram cocktailpinnar eller servetter som passar temat så att gästerna lätt kan förse sig med lite snacks. Är det ett mingel av det vildare slaget blir partycups i rött eller blått en kul detalj, precis som i en American High School Movie.

Dukning vid en babyshower eller gender reveal party – Vi har otroligt många söta bordsdekorationer som skapar en magnifik dukning vid din babyshower. Du kan redan i dukningen avslöja könet på barnet genom att duka i blått eller rosa, eller spara det till ett senare tillfälle. Dekorera med små nappar, nappflaskor och presentaskar.

När du har valt ut det som är nödvändigt för att kunna äta och dricka är det dags att se över detaljerna. Det är detaljerna som skapar helheten i din dukning och det som kommer få dina gäster att dra djupt efter andan. Välj dukningsdekorationer utifrån det som firas. Vi har generella dekorationer som konfetti, blommor och serpentiner som ligger snyggt mellan faten. Du kan även förbättra dukningen med bordsdekorationer som flaggor, midsommarstänger eller bordspjäser som passar med temat. Se även över om du behöver användbara dekorationer, som roliga sugrör eller färgglada bestick. För en lite mer exklusiv dukning blir placeringskortshållare i en passande design och servettringar pricken över i:et.
Läs mer