Hem
Festartiklar Dukning Dessertskålar

Dessertskålar

Efter en utsökt måltid blir man ofta sötsugen och vad passar då bättre än en mumsig dessert Presentera sötsakerna med stil, då ser de alltid godare ut. Här hittar du olika dessertskålar för olika tillfällen och teman.

Ska det passa till en lyxig dukning så blir det perfekt med små dessertskålar i gjutet glas. Med en schysst kulformad design kan skålen användas till dippsåser, förrätt och efterrätt. Det kan också vara riktigt tjusigt att använda sig av margaritaglas som serveringsskål eller varför inte ett stiligt extra högt glas, perfekt för milkshake eller en glasbakelse! Står det Banana Split på menyn så finns det inget bättre sätt än att servera desserten i den klassiska båtdesignen, gjord för just Banana Split!

Om du behöver dessertskålar till barnkalas eller liknande så är det bäst att fixa skålar av plast eller papp. Önskas plastskålar finns dessa i flera olika färger och vi har även pappersskålar med snygga hippiemotiv. Är det barnen som får välja finns det praktiska skålar gjorda av papp med motiv från filmer som Bilar, Frost/Frozen och The Avengers. Smaklig dessert!
Läs mer
2 träffar