Hem
Bartillbehör Drinktillbehör

Drinktillbehör

Är du en av dem som ser glaset som halvtomt snarare än halvfullt? När du har drinktillbehör från Partykungen spelar det ingen roll, för din drink kommer att vara lika snygg ändå. I den här kategorin har vi samlat tillbehören för dig som tycker att en paraplydrink inte är rätt utan sitt paraply.

Vi erbjuder mängder av fiffiga, smarta och festliga drinktillbehör. Här hittar du cocktailpinnar, isformar, sugrör, drinkpinnar, drinkpumpar, ölhävare och mycket mer. En ölhävare – även kallad beer bong – är det optimala tillbehöret när man är riktigt törstig på den vilda festen. Sugrörsglasögon är den ultimata partyhöjaren. Isformar med roliga eller fräcka former ger en extra krydda till alla sorters drinkar. Vi har kanske det största utbudet av isformar på marknaden för att du enkelt ska kunna hitta en eller flera favoriter.

För själva drinktillverkningen har vi såväl drinkmixar som shotssmaksättning som smakar godis! Med våra färdiga blandningar behöver du inte ha gått en bartenderutbildning för att kunna mixa grymt goda drinkar till dina imponerade gäster. Du kan slänga din drinkbok och endast fokusera på att blanda rätt mängd alkohol med drinkblandningen. Skulle drinken bli för stark är det bara att fylla på med mer av blandningen.
Läs mer