Isformar

Säg den drink som är komplett utan is? Just det, du kommer antagligen inte på någon. Is är nämligen ett av de viktigaste tillbehören för att en drink ska vara fulländad. Hos Partykungen hittar du ett stort och brett lager av isformar i olika utföranden, storlekar och material. Sätt stilen med våra isformar och skapa en gullig, fräck, klassisk eller fruktig drink. Läskas det redan i munnen? Tack vare våra snabba leveranser kan du snart göra din egna drink. Skål!

Betydelsen av rätt isformar – Har det egentligen någon betydelse för drinken vilken form dina isformar har? Ja! Smaken kanske blir detsamma oavsett om iskuben har formen av exempelvis ett hjärta, en rumpa eller en frukt men vi kan lova att intrycket blir helt annorlunda. Några av våra isformar kanske inte passar för barnkalas medan andra är utmärkta för att piffa upp barnens saft. Visa gärna vad drinken består av genom formen på isen eller skoja till drinkarna på möhippan med isformar med snopptema. Bestäm själv om du föredrar isformar som går att återanvända eller om du föredrar engångsformar. Oavsett har vi låga priser för att du ska kunna kreera personliga drinkar efter person och tillfälle.

Isformar som ger krossad is – Till vissa drinkar och maträtter vill du inte ha hela iskuber utan krossad is. Då passar isformar där du har möjlighet att frysa in tunna strimlor av vatten som du sedan enkelt krossar när det är dags för en svalkande gazpacho en varm sommardag, en cocktail eller när du gör en smoothie. Många mixers klarar inte att krossa hela iskuber utan att motorn går sönder, då är isformar för krossad is perfekt. Vi gillar krämiga smoothies som dricks med sugrör eller är tjocka nog att ätas med sked. Visste du att isen bör tillsättas sist i en smoothie?

Piggna till med något kallt – Hur mår du på morgonen innan din första kopp kaffe? Sprudlande glad och kvittrig eller är du lite mer lik en zombie? Vi som tillhör den senare kategorin kan enkelt piffa upp vår vanliga kopp genom att göra en kaffedrink. Ta ut dina isformar ur frysen och lägg i några kuber av valfri modell i ett glas. Häll på nybryggt kaffe tillsammans med mjölk. Orkar du så vispa upp mjölken till ett skum innan du långsamt häller ner den för kanten av glaset. Morgonen blir lite bättre och drinken fungerar faktiskt lika bra på eftermiddagen. Är det fest och du vill ha något starkare i din kaffedrink kan vi tipsa om att tillsätta spetsade isformar istället.

Smaksätt vattnet med isformar – Att dricka vanligt kranvatten till maten sägs vara nyttigt men hur kul är det egentligen? Partykungen har såklart lösningen. Häll upp vatten i en bringare som vanligt men tillsätt isbitar som du har frusit in i isformar tillsammans med någon smak. Lätta och fräscha smaker som citron och fläder brukar vara uppskattade som måltidsdryck. Vattnet får inte bara en angenäm smak, det blir dessutom så där härligt krispigt kallt. Samma trix med isformar kan du använda dig av för att hålla vattnet kallt i sportflaskan på träningen.
Läs mer