vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Glass

Glass, glass – glass i stora lass! Kom och köp glass! Okej, vi erkänner, vi säljer inte färdig, fryst och iskall glass på Partykungen. Det skulle bli en aning slaskigt att skicka på posten. Men misströsta icke! Vi har allt du behöver för att fixa egen yummig glass i ett nafs!

Här hittar du både mjukglassmix och kompletta kit för att göra mumsiga glassrullar. Självklart har vi även goda syrups, såser, strutar, wafers och annat smarrigt att toppa dina glasskapelser med. Välj mellan ljuvliga toppings med smaker som jordgubb, blåbär, mango, citron och grönt äpple, eller wafersrolls med nötter, vanilj och choklad.

Här finns även smarta tillbehör som glasskopor, glasspinnar och en massa annat kul, så att du kan skapa riktigt festliga glasskreationer till barnkalaset, midsommarfesten eller middagsbjudningen. Imponera med lyxiga glassdesserter på nyårspartyt eller sväng ihop ett lass och förgyll vilken vanlig vardag som helst – för när är det inte gott med glass liksom?

Klicka hem dina favoritsmaker från Partykungen nu på en gång! Vi bjuder alltid på smakfulla priser och skickar ditt paket omedelbums, så du kan njuta av riktigt smaskig hemmagjord glass redan till fredagsmyset!
Läs mer