Hem
Festartiklar Bakning Socker / Strössel

Socker / Strössel

Dekorera dina tårtor, kakor, cupcakes och muffins med olika typer av socker och strössel. Här på Partykungen erbjuder vi allt från sockervadd till sockerpärlor och glitter. Alla älskar strössel, både barn och vuxna, och vi har strössel för alla fester och teman!

Här finns eleganta små sockerpärlor som passar perfekt till bröllopstårtan eller ett bakverk på nyårsfesten. Du kan lägga pärlorna i fina mönster eller så strör du dem bara lite huller om buller på tårtan eller bakverket. Till barnkalaset kan du till exempel välja ätbart glitter i olika färger. Välj ett glitter i födelsedagsbarnets favoritfärg eller blanda alla färger på samma gång. Tårtan kommer att se helt fantastisk ut! Du kan även strö glittret på olika desserter, glassefterrätter och på muffins och kakor.

Vi vill inspirera alla till roligare och godare bakning och att använda strössel är ett snabbt och effektiv sätt att få bakverken att se lite skojigare och lite lyxigare ut. Välkommen att inspireras till magi i köket hos Partykungen!
Läs mer