vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger

Ballonger

Det finns få saker som är så förknippade med fest och kalas som ballonger. Eftersom vi på Partykungen älskar alla typer av fester och tillställningar så har vi givetvis sett till att har ett utbud av billiga ballonger. Hos oss kan du hitta ballonger till temafesten och barnkalaset, men även till festligheter som firas i andra länder. Ett exempel på en sådan fest är gender reveal party. Det innebär att man arrangerar en fest för att avslöja könet på det väntade barnet. Det är ballonger fyllda med rosa eller blå konfetti. När föräldrarna sticker hål på ballongen regnar konfetti ner och festdeltagarna vet om det bli en kille eller tjej. Det fungerar såklart även inför enbart partnern också. Det här ska inte blandas ihop med en babyshower, för det har vi också fantastiska ballonger till.

Vi har ett flertal klassiska ballonger online. Det finns avlånga och runda modeller i många färgglada kulörer. Ett partytrick är att gnugga dem mot håret så de fäster på väggen. Ett gammalt hederligt tips som användes på kalasen innan heliumet gjorde sitt intåg. Har du flint eller är rädd om frisyren finns det bra hjälpmedel för att få dem att lyfta hos oss på Partykungen. Den här typen av ballonger passar ypperligt till olika lekar på festen när du vill att de ska smälla, men även till ballongdansen. Eller erkänn, du vill att ballongerna ska smälla då med om det inte är du som dansar. De kan även fyllas med vatten för vattenkrig en varm sommardag.

Det finns ballonger med text och siffror. Här är det bara att låta din kreativitet flöda fritt, för det finns inga begränsningar. Knyt fast dem i gardinstången och låt namnet hänga synligt på den som äras ska. Det finns även ställningar som placeras över bordet och de är perfekta att sätta fast ballonger i, och göra buffén eller dukningen extra festlig.

Ballonger har varit populära otroligt länge, redan de gamla grekerna gillade att fira med dessa partyunderverk. Zeus, Herkules och de andra i gänget hade det inte så enkelt eftersom de inte kunde köpa ballonger online. Istället fick de ta ett djur av daga och fylla dess urinblåsa – där kan vi snacka om partyblåsa. Det är tur att tiderna förändras även om vår fascination för ballonger kvarstår.

Många partyamatörer gör misstaget att storstäda innan festen. Fel, fel, fel särskilt om det är ett barnkalas. Det blir bara onödig stress så fokusera på att dekorera så att dina gäster kommer i partystämning. Gör roliga dukningar och pryd rummet med ballonger. Istället ska du städa efteråt eftersom det ändå blir stökigt under ett party. Våra ballonger är enkla att sopsortera efter festen. De går som brännbart material så det är bara att lägga dem bland dina övriga hushållssopor så blir de till ny energi.

Oavsett om det är ballonger till en kräftskiva, studenten eller till den dinosaurietokige fyraåringen så kommer du att hitta passande modeller i vårt utbud. Vi har heliumballonger och klassiska ballonger som du själv blåser upp. Givetvis har vi snabba leveranser och bra priser.
Läs mer

Populära Kategorier

Alla Kategorier