Till toppen
Visa hela beskrivningen

Ballonger

Här hos Partykungen har du verkligen hamnat rätt om du är ute efter lite roliga ballonger. Utbudet här är oändligt mycket större än det du hittar i din närmaste butik. Vi är vad vi heter – partykungar – och därför har vi naturligtvis ett rejält utbud av en av de mest oumbärliga partyprylarna, nämligen ballongen.

I den här kategorin hittar du ballonger i alla möjliga storlekar och former. Dessutom har du inte bara olika färger att välja mellan, här hos Partykungen låter vi dig också välja mellan massvis av roliga motiv. Varför vara som alla andra och köpa helt vanliga ballonger i matvarubutiken? Hos oss kan du vara unik och verkligen sätta en personlig prägel på din fest! Stava till firarens namn med våra bokstavsballonger, lys upp din vardag med LED-ballonger eller köp en ballong med Disneymotiv till barnen eller till nostalgikern. Förutom ballonger i alla möjliga och omöjliga former och färger har vi också ballongpumpar för att skona dina lungor. Dessutom säljer vi heliumgas för folieballonger. Ta en titt i vårt sortiment, här hittar du allt du behöver oavsett vilken typ av fest du anordnar.

Om du skall fira en student så har vi stort antal ballonger som passar in på studentfesten. Här finns t.ex. ballonger med texten ”Grattis till studenten” och en folieballong med blå gul bakgrund och en studentmössa på. Vi har även namnballonger med olika namn på.

Underkategorier

Filter

Visar 2243 produkter
castle