Kromballonger

Glöm gamla dassiga standardballonger – om du vill skapa en riktigt lyxig känsla på festen är det eleganta ballonger i blänkande krom som gäller! På Partykungen hittar du ett brett urval av exklusiva latexballonger i olika färger, former och storlekar med läcker kromfinish. Botanisera bland stora, små, runda, avlånga, dropp- och hjärtformade kromballonger i mängder av härliga nyanser – från rosa, rött, blått, grönt och mörkgrått till skinande roséguld, koppar, guld och silver.

Dessa metallicskimrande skönheter är så urbota blanka att du nästan kan spegla dig i dem och ger en minst sagt glamourös touch till partyinredningen. Kromballonger är fantastiska stämningshöjare både på födelsedagskalaset, studentfesten, babyshowern, möhippan, svensexan och nyårspartyt – och alldeles, alldeles underbara till Alla Hjärtans Dag, bröllop, dop och liknande högtider. Vi har även kromglänsande figurballonger som du kan göra glammiga djur och andra flotta kreationer av – superkul till barnkalaset!

Våra kromballonger är tillverkade av högkvalitativ, biologiskt nedbrytbar latex och går att fylla både med helium och vanlig luft. Ballongerna finns i allt från 10- till 100-pack, samt i praktiska kombipaket med blandade nyanser, så du kan klicka hem ett lyxigt ballongkit som matchar både festens tema och storlek. Hos Partykungen handlar du dessutom alltid till strålande priser och med blixtrande snabb leverans!
Läs mer
84 träffar