vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartillbehör Servering

Servering

Föreställ dig dina vänners imponerade blickar när du serverar välkomstdrinken dekorerad med färgglada paraplyer. Eller när du ställer fram ostbrickan med cocktailpinnar i mexikansk stil! Här hittar du mängder av coola produkter för servering. För du vill väl vara cool?

Förutom dekorationer som cocktailpinnar, serveringsbrickor i form av enhörningar och tjusiga tårtfat i papp kan du även hitta roliga produkter för servering av gatukäket. Som trevliga hamburgerfickor att servera burgarna i eller snabbmatskorgar i plast.

Dags för temafest? Oavsett om festens tema är ”länder”, ”fordon” eller kanske ”samliv” (ja, vad vet vi?) har vi mängder av skojiga tillbehör som tar festen till en ny nivå. Och här finns verkligen alla typer av teman till servering. Förutom humoristiska inslag (som är lika viktigt på bröllopet som på studentfesten) finns såklart vissa mer seriösa och praktiska inslag så som vackra kakfat i glas och glasdispenser för den hemmagjorda lemonaden (eller den du köpte i matbutiken).
Läs mer