Hem
Maskerad Maskeradteman

Maskeradteman

Behöver du inspiration till maskeradteman? Då har du verkligen kommit rätt då du har flera tusen olika produkter att välja på i ett gäng olika underkategorier. Det svåra kanske är att bestämma dig för endast ett maskeradtema. Äsch, bjud in till flera maskerader så slipper du bara välja ett enda. Våra låga priser gör att du kan ha temafester så ofta du vill.

Finns det någon roligare fest än maskerader? Nej, vi tror inte det då lekfullheten och galenskapen står i centrum. Lite det som är Partykungens signum. Om du är bjuden på temafest vet du i alla fall i vilken underkategori av maskeradteman du ska röra dig när du letar efter en passande kostym. Står det bara maskerad innebär det att du får helt fria händer att välja maskeradtema och att bli precis vem du vill för en kväll. Vem ska du välja och hur väljer du? Börja med att kolla in några olika maskeradteman här hos oss, vi har rätt utstyrslar oberoende av om du vill klä ut dig till en fin adelsdam från 1700-talet, en yrkeskategori som tjuv och polis, något sportrelaterat, ett djur eller en läskig och blodsugande vampyr till halloweenfesten.

Att alla kommer utklädda till temafesten är självklart men har du som arrangör haft fullt sjå med att lyckats välja mellan alla maskeradteman så är det väl synd och skam om inte lokalen också piffas till festens ära. I vårt utbud hittar du dekorationer som vimplar, ballonger och flaggor anpassade efter olika maskeradteman. Häng girlanger över tavelramar och stolsryggar, stick in flaggor och vimplar där det passar och häng upp en stor banderoll på väggen. Strö ut konfetti som går ton i ton med ditt maskeradtema på borden och golven för extra piff. Om du vill skärma av eller täcka för någon detalj gör ett snyggt draperi jobbet med bravur.

Dags att välja maskeradtema för ett barnkalas? Vi har kläder i barnstorlekar för maskeradteman lämpliga för de yngre i familjen. Kanske har din son eller dotter alltid drömt om att klä ut sig till en riktig Disneyprinsessa, till sin favoritmaträtt eller till ett gulligt litet djur. Vill barnet hellre skippa den hela dräkten och satsa på detaljer hittar ni till exempel ansiktsfärg som kan anpassas om och om igen utifrån nya maskeradteman.

Att halloween är årets största maskeradhelg kan inte ha gått någon förbi. Medan vissa tänder ljus i pumpor för att skrämma iväg oknyttet, gör andra sitt bästa för att locka fram sitt mest skrämmande jag. På senare år har det dock blivit allt vanligare att klä ut sig till andra gestalter än den klassiska vampyren, zombien eller spöket. Behöver du idéer på ett nytt maskeradtema till årets kostym har du hamnat rätt. Känner du ändå att en klassiker aldrig är fel hittar du mängder av vampyrattribut som skulle göra självaste Dracula grön av avund. Är du ute i sista stund har vi snabba leveranser så du hinner få hem årets maskeraddräkt i tid.
Läs mer