vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Militär Maskerad

Maskeradtema Militär

Med dräkter inspirerade av till exempel filmerna Hot Shot och Top Gun kan du hitta den perfekta militärstilen till en fest, oavsett om festen har just militärtema eller filmtema. Hos Partykungen hittar du både dräkter, accessoarer, dekorationer och mattillbehör med militärtema.

Om du söker en mer stilig dräkt kan vi rekommendera någon av våra uniformer. Vill du klä ut dig mer actionbetonat kan du komma rejält kamouflerad som en buske, eller varför inte komplettera med ett patronbälte. Söker du en mer sexig look finns det flera väldigt strikta uniformer eller mer utmanande militärinspirerade kläder som kan få den rätta på fall.

Komplettera med kamouflagefärgade engångsmuggar, tallrikar och dukar så har du utsmyckningen klar. Våra kamouflagenät kan dessutom fungera bra som insynsskydd eller ljusdämpare om du inte vill låta färgglada gardiner störa temat.

För de små detaljerna vid utklädning kan vi tipsa om våra kamouflagefärger för huden. Med några välplacerade färgklickar i ansiktet är du redo att ge dig ut i strid, eller bara in i den härliga stämningen bland andra militärfantaster. Ta dig en titt bland våra produkter med militärtema så hittar du säkert något som passar just dig!
Läs mer