vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Glas

Varje dryck vill såklart ha sitt eget glas. Det är inte bara fråga om estetik och stil, utan även om smak. Drycker avnjuts och serveras bäst i rätt sorts glas, så är det bara – eller skulle du verkligen kunna få för dig att servera ett gammalt årgångsvin i en plastmugg?

I vårt sortiment hittar du både drinkglas, shot- och snapsglas, vinglas, karaffer, cocktailglas, whiskyglas och ölglas. Just bland ölglasen finner du ett minst sagt imponerade sortiment att välja från, bland annat med olika licensierade dryckeskärl specialtillverkade för populära varumärken vars drycker är för fina för andra glas. Om du till exempel vill spexa till det lite när du ska avnjuta fredagsölen med kollegorna kan du med fördel slå till på en ölstövel (känd från kultfilmen Beerfest) ett ölflaskeglas eller ett gigantiskt ölglas (rymmer bra mycket mer än en liter öl) om du vill visa vem som är chef.

Bland shots- och snapsglasen kan du välja mellan såväl klassiska, stilrena modeller och licensierade glas som roliga och ibland även lite vågade modeller.

Som du vet har vi en restriktiv alkoholpolitik i Sverige så vi kan inte sälja de ädla dropparna här på nätet. Men, du vet säkert var du kan få tag på öl och vin och sprit som du kan fylla våra glas med? Ett tips: det är en butik med en grön skylt som börjar på ”S”.
Läs mer