Shotglas

Om festen börjat tappa fart och dina polare börjat se trötta ut så är det dags att slänga fram en given räddare i nöden: shotglas! Lika snabbt som du lyckas lirka fram dina shotglas så kommer du att se hur stämningen sakta börjar återvända. När den första rundan är över så kan du redan börja höja volymen och förbereda nästa! I takt med att ni slår shotglasen i bordet så kommer ni vara i full färd med att skriva ytterligare ett galet kapitel i era liv!

På Partykungen vet vi hur man festar och det finns ingenting som snabbare höjer stämningen än ett par snabba shots av din favoritdricka. I vårt sortiment kommer du finna massor av roliga, coola och snygga shotglas i alla olika färger och storlekar.

Se till att du blir festens nya shot-mästare med Partykungens shotglas och roliga dryckeslekar som kommer få er att hamnar i festhumör snabbare än du klarar av att säga: EN TILL!

Vill du vara den sofistikerade drickaren i festens lugna lilla hörna som långsamt sippar på ett glas rött? Eller vill du hellre vara galningen som livar upp stämningen och får alla att släppa loss?

Våra coola shotglas ger dig en enkel biljett till partystaden och du kan redan nu ringa hem till mamma och berätta att du kommer komma hem sent! På Partykungen har vi samlat de allra coolaste shotglasen och med några enkla klick kan du få hem ett helt nytt set till din fest. Köp shotglas online till dig själv eller för att ge bort som en present till kompisgängets festprisse.

Vad står på schemat? Är det dags att värma upp inför ett galet rave så har vi blinkande shotglas eller självlysande varianter som ser supercoola ut i mörkret. För våra mest vågade partyprissar så har vi också sexiga och roliga alternativ som kommer att få folk att rodna ikapp.

Shotglas i snoppform kommer vara en given hit när ni beger er ut på bästa kompisens möhippa eller ni vill sätta snurr på tjejmiddagen. Är ni lite finare i kanten, eller tror ni åtminstone det själva? Då kan ni alltid ta en närmare titt på våra prosecco shotglas eller exklusiva varianter i snygg design.

Du drömde säkerligen om att bli festen mittpunkt när du var yngre och nu finns det ett snabbt sätt att förverkliga dina drömmar. Våra shotglas får alla i stämning och är ett grymt sätt att skaffa nya vänner.

Den stora fråga är: vad är du för shotglas-typ?

Partyprissen – Partyprissen festar gärna flera gånger i veckan och vaknar ofta upp på suspekta ställen efter en rejäl fest. Du föredrar att ha roliga shotglas i coola färger och gärna många, ifall ett par råkar åka i golvet när det går vilt till! Vi rekommenderar våra UV Neon Shotglas till gruppens partyprissar!


Coola katten – Coola katten har alltid det senaste och det gäller även shotglas. Glid in på festen och imponera stort när du ställer fram ett helt Tequila-set på bordet. Vill du köpa en present till coola katten rekommenderar vi våra skottsäkra shotglas som utan tvekan kommer att bli hens nya favorit.

Partyfixaren – Alla partyfixare vet att shotglas är en nödvändighet, så se till att det finns tillräckligt med glas åt alla och kombinera dem gärna med våra roliga dryckeslekar. Ställ fram Fylle-Jenga och para ihop festens deltagare i små grupper. Självklart har vi också massor av shotglas i olika färger, perfekt när du planerar temafest!

Kom ihåg att Partykungen alltid ger dig snabba leveranser och schyssta priser. Planera din nästa fest med hjälp av oss. Vi har allt du behöver och lite till!
Läs mer