Till toppen
Visa hela beskrivningen

Pluntor

Pluntan är varje mans bästa vän. Med en bra plunta kan man klara sig igenom även de tråkigaste tillställningarna. Med några stärkande droppar kan man stå ut med det mesta, till och med när farbror Bengt ska visa diabilder från semestern i Skåne 1974.

Pluntor finns i alla former och storlekar och vi på Partykungen har självklart samlat de bästa och fräckaste pluntorna. Här hittar du garanterat en plunta som passar din designsmak och ditt dryckesbehov på bästa sätt. Många av våra pluntor är smart designade för att synas så lite som möjligt. Vi har till exempel pluntor som är utformade som lättstift, hammare och strumpeband. Garanterat osynliga för omgivningen!

Alla våra pluntor har en snygg design och/eller läckra tryck. Vi har givetvis den klassiska bensindunken i högblank finish i sortimentet. Sedan kan du också hitta licensierade pluntor med tryck och design från några av de mest kända tillverkarna av starka drycker. Är du en Jack Daniels-fantast ska du självklart inmundiga din favoritdryck från en licensierad plunta.

Kom ihåg att köpa till en påfyllningstratt till din plunta om du inte vill riskera spilla en enda droppe alkohol.

Underkategorier

Filter

Visar 73 produkter
castle