vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pluntor

Pluntor med stärkande innehåll har hjälpt många genom tråkiga tillställningar! Pluntor är också helt perfekta för sanna livsnjutare som vill kunna ta med dyrbara droppar utan att behöva släpa på en ömtålig glasflaska. En flaska innehåller dessutom betydligt mer dryck än vad som kommer att gå åt under en utflykt till en bandymatch, isfisket, en konsert i parken eller vad det nu är för tillfälle du vill förgylla. En bra grej med traditionella pluntor jämfört med andra dryckesbehållare är att korken ofta sitter ihop med själva flaskan på ett fiffigt sätt, så att du inte riskerar att tappa bort den efter att du smuttat en gång för mycket.

Pluntor är klassiska presenter – En snygg fickplunta är en stilig 18-årspresent eftersom det är först på den dagen det i laglig mening blir tillåtet att inneha starkare varor. Överhuvudtaget är pluntor trevliga och personliga presenter som till och med kan graveras med mottagarens namn.

Pluntor finns i många olika former och storlekar och vi på Partykungen har bunkrat upp med de bästa och roligaste pluntorna vi hittat. Vissa pluntor är gjorda för att passa extra bra som gåva vid en speciell bemärkelsedag, andra är försedda med ett komiskt budskap. Vi har också traditionella pluntor med ett tidlöst utseende som ser likadana ut som farfars plunta. Det pluntor brukar ha gemensamt med varandra är att de faktiskt kommer till användning och inte bara är en kul pryl som blir liggande. Köp gärna till en påfyllningstratt så blir det enklare att fylla pluntan utan att spilla en enda droppe.

Pluntor i olika material – Här hos oss på Partykungen hittar du allt från billiga plastpluntor till mer exklusiva pluntor i metall som kommer att hålla i årtionden, om inte längre. Pluntor som fått lite patina efter att ha skänkt glädje under många år blir egentligen bara vackrare och vackrare. Du behöver inte tänka så mycket på skötsel av dina pluntor om de är av stål. Skölj bara ur dem efter att du tömt dem på sitt innehåll. Pluntor med den karaktäristiskt böjda formen är gjorda för att ligga snyggt och bra i en ficka, oavsett vilket material de är gjorda av.

Diskreta pluntor – Om du helst inte vill dela med dig av de värdefulla dropparna i en plunta, eller låta det vara okänt att du stärkt dig en smula, är det viktigt att pluntan är lite diskret. Vi har pluntor som är som gjorda för dig som vill ha extra diskretion eller som bara tycker att det är kul med pluntor som är lite hemlighetsfulla i sin design. Det ska dock sägas att alla pluntor vi säljer på Partykungen är just enkla att dölja, förvara och bära med sig. Det är lite av definitionen på en plunta tycker vi.


Som du ser har vi riktigt bra priser på våra pluntor. Det är enkelt att köpa billiga pluntor online på Partykungen! Man vet aldrig när en plunta kan komma väl till pass så beställ en plunta direkt som passar ihop med dina eller mottagarens dryckesvanor.
Läs mer