Till toppen
Visa hela beskrivningen

Ciderglas

Behöver du uppgradera ditt vitrinskåp med lite nya och fräscha glas? Partykungen har plockat fram några lyxiga ciderglas som matchar dina ciderfavoriter. Hur snyggt är det inte att tappa upp en kall cider en varm sommardag i ett ursnyggt ciderglas? Välj bland flera olika glas här nedanför och se vad vi på Partykungen har att erbjuda. Vi kan garantera att dina gäster kommer blir imponerade. Glasen är av fin kvalité och elegant utformade.

Ciderglas är också en perfekt present till en vän, svärföräldrarna eller en absolut perfekt gåva att ta med sig till inflyttningsfester. Men självklart är det inget som stoppar dig till att köpa ciderglasen till dig själv. Vardagslyx är livskvalité, så skäm bort dig själv! Ciderglasen passar att använda i såväl vardagen som på fest, då dessa lyxiga glas kommer att piffa till vilken dryck som helst. Så klä upp dig och gör din tillvaro tjusigare genom att servera drycken i något av Partykungens ciderglas.

Så letar du efter en gåva, present till dig själv eller bara trött på dina gamla glas i vitrinskåpet? Det spelar ingen roll viken anledningen är, Partykungens ciderglas gör ingen besviken.

Filter

Visar 1 produkter
castle