Snapsglas

Det finns hur många roliga tillfällen som helst där ett snapsglas ska fyllas upp till brädden och diverse visor ska sjungas. Kanske är det dags för årets fest - nyårsfesten? Även om champagne är den viktigaste drycken här finns det alltid plats för en liten nubbe, det håller nog många med om. Att dricka snaps är nämligen så mycket mer än bara att hälla i sig en dryck, detta är en social aktivitet och en tradition som många svenskar håller varmt om hjärtat. Sedan är det ju midsommar som närmar sig när solen börjar synas mer och mer, och även här ska gladeligen snapsglasen upp igen. För denna underbara högtid som vi ofta firar ute i det gröna tillsammans med våra nära och kära så passar kanske våra väldigt svenska snapsglas perfekt in. Här finns snapsglas som är försedda med svenska flaggan och varför inte passa på att även köpa ett snapshäfte till de som vill ha lite hjälp på traven att komma igång med att sjunga.

När vi också ska sjunga om studentens lyckliga dar så gör vi gärna detta med varsitt snapsglas i handen, för just detta tillfälle har vi diverse paket som innehåller flera snapsglas med ett typiskt student-tema för att ni ska känna den rätta stämningen. Även kräftskivan ropar högt efter snapsglas. Här får man lov att dyka ner på ett bord fyllt av kräftor, klä sig i tokiga hattar och haklappar och brista ut i ännu några visor medan vi höjer våra snapsglas högt i luften. Som ni märker ligger snaps väldigt rotad i våra festglada högtider, men snapsglas kan faktiskt också användas som vanliga shotglas. Vårt sortiment har en stor variation där du kan hitta väldigt många olika typer av snapsglas, med allt från roliga texter på, till snapsglas med olika färger, motiv, utformningar och egenskaper. Det blir inte svårt att hitta snapsglas här som antingen passar din personliga stil eller just den tillställning som du vill hålla.

För alla förfesterna kan snapsglas få en stor betydelse, dessa kan nämligen locka till många roliga dryckeslekar. Det finns snapsglas som kommer med spelredskap som gör att ni kan hoppa direkt in i leken, men även bara roliga och fantasifulla glas som höjer stämningen med bara sitt utseende. Vissa kommer med smileys där du kan hitta det uttryck som passar dig allra bäst, eller med en like-tumme som visar på like när den står upp fyll, och dislike när den är tom och ställs uppochner. Med roliga snapsglas blir även festen mycket roligare, och vi kan garantera att gästerna kommer få sig ett gott skratt när de delas ut med tillhörande dryck. Skrolla igenom hela vårt utbud för inspiration och hitta de glas som får dig att le, eller ge bort dem som present till någon som älskar snaps. Hos oss får du inte bara kreativa snapsglas, du får även bra priser och snabba leveranser. Vårt mål är att du alltid ska få en rolig upplevelse när du handlar hos oss.
Läs mer