vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Jul Adventskalendrar

Adventskalendrar & Julkalendrar

Den 1:a december öppnas den första luckan, och är man tålmodig nog så får man öppna en om dagen hela vägen fram till den 24:e. En adventskalender kan verkligen få varje decembermorgon att kännas som julafton - och är inte det precis vad som behövs i mörkret och vinterkylan? Ta en titt i vårt fantastiska sortiment för att hitta den bästa julkalendern för just dig!

Adventskalendrar för vuxna & barn


Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att fira julen, och inte minst så har vi ett brett utbud av adventskalendrar! Vi har handplockat de bästa kalendrarna för att du ska hitta den perfekta kalendern för dig, ditt barn eller någon annan du vill överraska. Tänk bara att få vakna upp den första decembermorgonen 2024 och upptäcka en julkalender - vilken lycka! För vuxna är det nästan som att bli barn på nytt, och den känslan minns du säkert väl.

Chokladkalendrar för sötsugna


Gillar du choklad? Då kommer du älska vårt utbud av chokladfyllda adventskalendrar! Vi har ett stort urval av olika smaker, sorter och varumärken att välja mellan. Varje dag fram till julafton kan du öppna en ny lucka och njuta av en läcker bit choklad, vilket både barn och vuxna håller som kär tradition.

Kalendrar med leksaker för barnen


För barnen har vi ett fantastiskt utbud av adventskalendrar fyllda med roliga leksaker. Vare sig ditt barn älskar Lego, leksaksfigurer eller pussel, kommer de att älska att öppna en ny lucka varje dag och upptäcka en hemlig leksak. Kan du tänka dig? En julklapp att öppna VARJE dag fram till julafton blir garanterat en toksuccé!

Erotiska adventskalendrar


Varför inte hetta upp decembers kyliga nätter i sovrummet med ett gäng sexiga vuxenleksaker från varumärken så som Satisfyer? Genom att välja en exklusiv erotisk kalender får du en ny spännande överraskning för såväl dig själv som din partner att krydda till din julmånad med. En julkalender för vuxna helt enkelt!

Hitta den perfekta julkalendern 2024 online!


Choklad, bilder, erotik eller små paket med leksaker. Oavsett vilken kalender du tycker är roligast att öppna så har vi det du behöver för en spännande tid i advent! Välkommen in till en hel kategori full med härliga julkalendrar till julen 2024 – vi har något för både vuxna och barn!
Läs mer