Hem
Teman Högtider Jul Adventskalendrar

Adventskalendrar & Julkalendrar

När julen börjar falla över vårt vackra land är såväl barn som vuxna helt exalterade och det enda man kan tänka på är hur maten skall smaka, om hunden skall attackera granen eller ej, om morfar skall klä ut sig till tomte i år igen eller vad man skall få i present. Julen är en vacker högtid som man verkligen skall njuta av – oavsett hur livssituationen ser ut.

En idyllisk julaftonsmorgon i våra nordiska länder måste väl ändå vara att vakna upp, inse att det är julafton och traska bort till julkalendern som endast har lucka 24 oöppnad för att avnjuta årets sista adventschoklad. Egentligen smakar det bara vanlig choklad, men det är någonting med känslan som gör att det är den bästa chokladen som finns – oavsett om du är barn, tonåring, medelålders eller pensionär.

Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva till julen, inte minst så har vi alla slags adventskalendrar! Javisst, kalendrar som du varken hittar på närmaste spelkiosk eller mataffär. Vi har handplockat alla de bästa kalendrarna så att både du och jag skall bli nöjd. Sen är det ju faktiskt superkul att bli överraskad med en julkalender... eller hur? Tänk att få vakna upp där på morgonen, dagen är första December 2023 och så märker du att det hänger en julkalender, närmare bestämt en chokladkalender där... vilken lycka alltså. För vuxna är det nästan som att bli barn igen, för den känslan minns du väl?

Gillar du Jelly Beans? Eller gillar du kanske kalendrar man får annat än choklad i? Hos oss hittar du bland annat Jelly Beans helt egna julkalender med massa härliga smaker. Du hittar också både Frost- och Star Wars-kalendrar där varje lucka innehåller hemliga leksaker. Chokladkalendrar finns givetvis också! Lutar du mot det lite mer erotiska hållet? Då kanske en erotisk adventskalender skulle kunna vara någonting för dig?

Choklad, bilder, erotik eller små paket med leksaker? Oavsett vilken kalender du tycker är roligast att öppna så har Partykungen.se det du behöver för en spännande tid i advent. En adventskalender, chokladfylld eller inte, är alltid ett stabilt val till jul för både stora och små.

Välkommen in till en hel kategori full med härliga julkalendrar till julen 2023 – för både vuxna och barn!
Läs mer