vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Jul

Julen, den enda sanna högtiden för oss nordbor som verkligen betyder mycket! Att fira en nordisk jul som utlänning måste vara en härlig upplevelse, inte minst för den goda maten utan för alla våra traditioner med dans och typ av dekoration. Oavsett vilken typ av jul du tänkt fira under julen, ja då hittar du dessa prylar hos oss!

Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänka dig till julen online! Vi har ett gigantiskt utbud, ja faktiskt så gigantiskt att vi har över 4500 unika produkter! Inte många som kan slå det va?

Är du kanske ute efter någon typ av dekoration för både inomhus och utomhus? Du hittar dessa prylar i mängder här. Allt mellan ljus och granar till stora tomtar och renar du sätter uppe på skorstenen eller ute under trädet. Här finns dekorationer i alla sorters färger, storlekar och utseenden som faller såväl barn som vuxna i smaken. Vi vågar nog nästan säga att vi har nordens största utbud av unika, roliga och härliga juldekorationer online!

Är du kanske mer ute efter tomtemasker, tomtedräkter och sådana typer av saker? Ja men då hittar du ett maffigt utbud av såväl tomtedräkter som nissedräkter, tomtemors-kläder och mycket mer. Vi kan erbjuda ALLA typer av tomtemössor, för både vuxna och barn, i alla olika färger, i modernt utseende eller klassiskt 1800-talsutseende. Vi har allt för julfesten online! Och det bästa av allt: Du kan använda dina julkläder och jultillbehör till maskeradfesten också!

Vi har också väldigt mycket annat så som julklappar för både stora och små, roliga julklappar, tråkiga, konstiga, fantastiska och storsäljande julklappar som garanterat drar på smilbanden. Även roliga jultröjor för vuxna och barn, herr och dam med roliga tryck och motiv i massa olika färger. Är du kanske ute efter adventskalendrar? Det är vår main-gren om man säger så. Vi har nämligen advents-, jul- och chokladkalendrar till alla!

Är det fejksnö, julballonger, adventsljusstakar, juldukning, julstrumpor, julgranar-julgranspynt, julgranskulor eller plastgranar du behöver för en fröjdefull jul? Vi har detta och hemskt mycket annat för dig som vill pynta och pimpa, ute och inne inför julen. Att skapa en miljö som rent visuellt leder tankarna till jul är en viktig del av uppladdningen inför julen. Tänk på att paketen under granen är en viktig del av dekorationen. Se till så att de är snyggt inslagna. Vi har såklart allt du behöver för presentinslagning. De flesta dekorationerna vi säljer inför julen 2024 kan såklart återanvändas. Att köpa billiga julsaker hos oss är en investering ni kan ha glädje av länge.

Gör er själva till en del av dekorationen och klä ut er på julafton. Vi har inte bara en massa tomtedräkter i olika stilar utan även ett stort sortiment av utklädningsplagg för till exempel tomtemor, tomtenissar och pepparkaksgubbar. Du hittar även fina luciadräkter hos oss. Om ni inte vill gå riktigt så långt som till att klä ut er kan det vara en bra idé att i alla fall dra på sig en särskild jultröja. Det är en kul julpartytrend som vi hoppas att fler i Sverige vill haka på under julen. Är ni ett par ska ni såklart ha matchande tröjor på er, de flesta finns i flera storlekar och i både herr- och dammodell. Vi på Partykungen har givetvis tagit in de roligaste jultröjorna!

Ja, som du säkert redan har förstått så hittar du allt du kan tänka dig till julen online hos Partykungen. Vi har ett gigantiskt utbud av julprylar, billiga julklappar, tomtekläder och tillbehör, adventskalendrar, julgodis luciakläder, juldekorationer, juldukning, julbelysning, julgranar och så mycket mer!

Välkommen in att köpa dina julprylar online hos Partykungen! Vi erbjuder oslagbara priset med ett utbud som andra bara kan drömma om!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier