Hem
Teman Högtider Jul Juldekorationer

Juldekorationer

När man tänker på juldekorationer så tänker i alla fall vi på vackra ting som pryder fönster och vardagsrumsbord. Men juldekorationer är också lite av en tolkningsfråga beroende på hur man är som person och hur ens hem är format. Vi tycker dock att en eller flera juldekorationer/prydnader är ett MÅSTE i varje kärt hem. Det spelar ingen roll om det är dekorationer precis överallt, eller om det är en liten stackare som står själv i hallen – till julen är det ett måste!

Hos oss hittar du (eftersom att vi är självutnämnda julexperter) allt från fejksnö till festliga julballonger i folie, rustika julgirlanger och julgranskulor du kan fylla med valfri vuxendryck. Hos oss hittar du allt du någonsin kunnat tänka dig – från seriösa till oseriösa juldekorationer.

Är du en person som bara älskar att mata på med dekorationer och prydnader när snön precis fallit? Vi förstår dig, det är nästan som att ens barnajag vaknar till liv igen. Granen skall fyllas med glitter, kulor och belysning, hallen skall inredas med tomtar, fejksnö och adventssiffror, köket skall prydas med ljus passande servetter och tallrikar. Det är, och skall vara kul att dekorera till julen, just därför har vi på Partykungen laddat på vår juldekorationskategori med allt vi tror att du kan tänkas behöva!

Är det vardagsrummet som är ditt kommande "inredningsprojekt"? Vad tror du om alla våra häftiga och rustika girlanger i jute? Eller vad tror du om att hänga upp helroliga julgranskulor i granen? Jo, med "helroliga" julgranskulor menar vi inte bara färgglada, utan kulor man exempelvis kan fylla med vuxendryck! Snacka om att mormor och morfar kommer få en chock sen när du tar loss en kula från granen, skruvar upp den och börjar dricka...

Juldekorationer och julprydnader behöver heller inte nödvändigtvis vara inomhus, hos oss hittar du massvis med härliga utomhusdekorationer som en uppblåsbar gigantisk tomte till exempel? Du väljer själv om du vill ställa den på taket, eller kanske mitt på gräsmattan för att impa lite på grannarna? Gillar du inte att den uppblåsbara tomten står upp? Då har vi även en sittande version du kan använda dig av. Javisst, du kan köpa din gigantiska och sittande jultomte hos oss!

Vi har till och med löst problemet för dig som inte har tillgång till att hyra in en riktig tomte eller fixa en riktig julgran. Vad tror du om vår jultomte och julgran i papp? Dessa är väldigt realistiska, har korrekt längd och är enkel att vika upp. Perfekt när man inte vill att det skall barra på golvet eller när man är nervös över att tomten skall göra bort sig. Vi har helt enkelt löst problemet för alla hushåll, ditt som mitt!

Nu behöver du inte längre stressa över vilka juldekorationer som skall pryda ditt hem. Du behöver heller inte stressa runt på stan i sista sekund. Du behöver inte ens ha en riktig julgran eller en riktig tomte. På Partykungen hittar du allt till julehemmet, alltså... ALLT!

Välkommen in för att hitta just de dekorationer du är ute efter inför julen 2023 online!
Läs mer