Hem
Teman Högtider Jul Utomhusdekoration Till Jul

Utomhusdekoration Till Jul

Det är klart att du kan hitta en diskret och stilren ljusslinga att hänga upp runt balkongräcket eller en fin krans att hänga på dörren här, men den här kategorin kanske främst vänder sig till dig som älskar allt som har med julen att göra och som tycker att ju mer julpynt man har desto bättre är det. Här har vi samlat massor av härliga, fantastiska, roliga, spännande, överraskande och coola utomhusdekorationer som passar perfekt att dekorera med i trädgården eller på balkongen när julen närmar sig.

Vi börjar med julbelysningen. Den skapar en stämningsfull känsla i vintermörkret. Beställ till exempel ett ljusnät som du enkelt hänger upp på fasaden, på ett staket eller över en buske. Det finns ljusnät med enfärgade lampor, men det finns också ljusnät med små lampor i alla möjliga färger. Om inte ett ljusnät passar bra hemma hos dig kan du istället satsa på en eller flera ljusslingor. Med en ljusslinga kan du göra så många fina utomhusarrangemang. Vira runt en ljusslinga längs trapp- eller balkongräcket, häng upp den i ett träd, skapa ett ljustak i uterummet eller lägg den på ett bord. Hur du än kommer att dekorera med din nya ljusslinga så kommer den ge ett inbjudande och välkomnande intryck.

Ljusslingor är väldigt vackra men få väl ändå anses vara en ganska så vanlig typ av utedekoration till jul. Vill du sticka ut lite mer i grannskapet ska du satsa på en julfigur. Vi erbjuder massor av juliga figurer som verkligen ger den rätta julkänslan. Vad sägs om en uppblåsbar och över två meter hög tomte? Eller en uppblåsbar tomte som lyser, rör sig och spelar julig musik? Det är bara att hoppas att dina grannar gillar julen lika mycket som du! Vill du inte ha en stor tomte i trädgården kan du istället beställa en snögubbe, en ren eller en isbjörn. Har du en lite mindre trädgård eller bara en balkong kanske det blir lite maffigt att dekorera med en stor uppblåsbar figur, men misströsta inte. Självklart har vi något till dig också! Kolla till exempel in våra roliga trädgårdstomtar.

Beställ utomhuspynt till jul här hos oss på Partykungen. Här hittar du massor av juliga saker som får din trädgård att förvandlas till ett härligt vinterparadis. Fäst en ljusslinga runt dörren, blås upp en vinkande jultomte som aldrig tröttnar på att hälsa på alla dina grannar eller häng upp en fin julkrans i grönt på ytterdörren. En LED-belyst krans ger verkligen ett inbjudande sken i vinternatten. Du kommer att få grannskapets härligaste trädgård och tror du inte att jultomten också kommer att uppskatta alla dina juldekorationer lite extra mycket? Vem vet, kanske till och med så mycket så att du får en extra julklapp i år!
Läs mer