vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Checklistan för julfesten

Checklistan för julfesten

December är inte bara lussebullsbak, klappinslagning och uppesittarkväll - det finns utrymme för en och en annan julfest också! Partaj med tomtetema där nisseklackarna slår i taket när ni ringdansar runt granen och skålar i glögg. Men kvällen kommer också med vissa förväntningar, vi har därför tagit fram en checklista med allt ni behöver för att maxa julfesten - nu kör vi!

Dekorera med ballonger

En sak är säker - vi dekorerar med på tok för lite ballonger runt jul! Låt oss ändra på det genom att smycka entrén med en båge som välkomnar gästerna vid ytterdörren, och väl inomhus blir det extra festligt om nötknäppare och pepparkaksgubbar svävar runt i lokalen. Men årets stora snackis är ändå den allsmäktige ballonggranen - klicka här för att ta del av vår guide där vi steg för steg hjälper dig med montering. Det är busenkelt!

Duka upp med godsaker

Med små konfettitomtar eller snöflingor på bordet välkomnar du hela gänget till bords där du dukat upp med smaskigheter på ett serveringsställ i form av en guldig julgran. Att gå all in med roliga detaljer är alltid uppskattat på fest - så varför inte klä granen med boozeballs och glöggflaskan med en värmande jultröja? Skål på er!

Kostymer

Att vara kvällens bäst klädde är ingen match om du dyker upp i en LED-blinkande julkavaj från Suitmaster, men om du hellre vill vara livs levande julgran är det fullt förståeligt. När det kommer till julpartaj finns det inga regler, förutom att klädseln gärna får vara överdrivet festlig och jolly - och det uppnår du enkelt med jultröja och skäggkulor! Om du är på festen mot din fria vilja kan du alltid klä ut dig till Grinchen och krascha kalaset. Julanarki!

Juledrink

Bjud sällskapet på en hejdundrande välkomstdrink på ditt stora julparty och smycka glasen med tomteluvor och klämtande bjällror. Det finns andra drycker än nubbe, glögg och äggtoddy för den som vill sippa på något festligt - kolla in våra 5 bästa juldrinksrecept här!

Tomteskoj!

Hohoho, finns här några snälla partyprissar? Ingen julfest utan självaste tomtefar - och om ni varit skötsamma medborgare kan ni räkna med att han dyker upp med säcken full med klappar till julklappsspelet. Tomtegubbens kläder hittar ni här!

Fotobox

Säg skumtomte, det är dags att föreviga kvällen i din maffiga fotohörna! Givetvis har du laddat med massvis av rolig props som kommer göra kvällen oförglömlig, såsom holografiska draperier och stjärnor som backdrop. Och glöm inte den uppblåsbara polkakäppen!

Sprakande bubbel!

In med champagnen - nu toppar vi kvällen med isfacklor som sprakar från flaskans hals! Väl kylda från tiden i ishinken skapar du en enastående final på din hejdundrande julfest och kan skicka hem gästerna nöjda och fröjde"fulla"!

Var det allt?

Nej! Vi har givetvis massvis med andra roliga grejer som förgyller julfesten - kika in vår kategori för julfest!