Hem
Teman Julklappar Julklapp till Julklappsspelet

Julklappar till Julklappsleken

När hela tjocka släkten tyckt att det blivit liiiite för krävande att köpa en julklapp till varje enskilt person och någon äntligen vågat framföra förslaget med risken för att kallas "snåljåp" så kommer julklappsspelet in! Julklappsspelet är ett perfekt alternativ till julklappar. Här samlar man släkt och vänner, man sätter en maxbudget för hur mycket man får handla för, sedan spelar man tärning och ser hur många julklappar man kan samla på sig. Har man ordentligt flyt så kanske man kan håva in 10 stycken julklappar medan mormor sitter i hörnet lite halvledsen och har blivit av med alla sina. Julklappsleken är en risk man får ta, en risk som kan göra dig tomhänt till jul. Som den heliga regeln lyder: "Är man med i spelet får man spelet tåla!"

Ska du och din familj, eller kanske du och dina vänner spela julklappsspelet i år? Hos oss hittar du allt du någonsin kunnat drömma om att få i julklapp. Här hittar du inte bara svinstarka godisklubbor, roliga sällskapsspel och värdelösa flamingohattar, du hittar också neonstrumpor i olika färger, läppbalsam med smak av bacon, nödfallsunderkläder och solcellsfigurer i form av bland annat Mr Bean. Med andra ord saker du verkligen alltid har behövt!

När man spelar julklappsleken brukar man sätta en budget, en budget som kan ligga på mellan 50-500 kr beroende på vad man tillsammans bestämt. Här hittar du saker som kostar under tjugan, men samtidigt saker som kostar upp till laxen. Vill du vara riktigt rolig (och snål) så kan du köpa en trött gammal mössa för 20 kr när alla andra handlar grejer för flera hundringar. Då vet du med dig att du absolut inte förlorar en spänn men har all chans i världen att få någonting värdefullt. Sedan om någon säger "-Vad är detta för sk**?" så behöver du helt enkelt inte svara.

Är ni exempelvis ett gäng som gillar att sitta vid datorn och spela? Då kanske en självrörande mugg skulle kunna vara ett alternativ till present? Är ni en familj som inte har några som helst problem att skämta med varandra om vad andra skulle kalla "pinsamma" saker så skulle säkerligen ett par nödfallskalsonger, en regnbågsfärgad penisvärmare eller en gyllene bajshög helt i guld kunna vara någonting för dig? Är det kanske du och din minifamilj på ett par stycken som skall spela? Skulle en mugg med texten "I <3 U" eller en kudde i form av en munk kunna vara någonting då? En rolig, men samtidigt användbar produkt.

Oavsett vilken budget ni har så hittar du de perfekta prylarna till julklappsleken. Oavsett om det är en nageltork, en mugg som ser ut som den amerikanska presidenten Donald Trump eller en penna som ger ifrån sig elchockar så hittar du dessa prylar hos oss på Partykungen – snabbt, smidigt och smärtfritt.

Ps. Du slipper julstressen på stan när du fyndar dina julklappar hos oss!

Välkommen in!
Läs mer