Hem
Årets succéprylar till julklappsspelet

Årets succéprylar till julklappsspelet

Att dela ut julklappar i stillsam takt är förlegat. I år gör vi rätt för oss och kämpar för paketen i en skoningslös klappkamp där familjens främsta tärningskastare kammar hem flest gåvor. Roliga prylar till ett överkomligt pris har vi gott om, och här nedan listar vi lagom nödvändiga grejer som garanterat är värda att fightas för - kolla själv!

Strumpor Julgris

Mången är vi som gillar att bekläda fossingarna med strumpor, och är det juletid ser vi gärna att flertalet julskinkor pryder pedalerna. Snygga och tidsenliga - vad mer kan man begära?

Julset Bubbelbad

Ge någon lycklig vinnare chansen att förgylla det årliga badet med ett badkit som både skummar och fräser. Bomber, bubbelbad och lotion - renodlad spaupplevelse i egna badkaret!

Självrörande Mugg

Att röra med sked känns lite väl gammalmodigt. Nu är det hög tid att du introducerar den självrörande muggen för släkten. Perfekt för julens alla varma drycker!

Mopptofflor

Det här är inte bara en städprodukt - det är en upplevelse också. Tänk dig att ge bort möjligheten att glida fram över parketten med dessa störtsköna mopptofflor och lämna ett dammfritt golv bakom sig. Möjligtvis julklappsspelets fiffigaste grej!

LED Selfielampa till Mobil

Uppgradera någon lycklig individs selfie game med en cirkulär LED-lampa som framhäver ansiktets allra fagraste drag. Kopplas direkt in i mobilen - sen är det bara att dra smilbanden uppåt!

Blinkande skosnören

Fräsiga skosnören som förvandlar promenadstråket till rena rama dansgolvet! Gör stiliga skor ännu lite snyggare!

Capgun Kapsylöppnare

Öppna, sikta, skjut! Vem skulle inte bli överlycklig över en alldeles egen kapsylpistol som slungar flaskhattarna all världens väg? Kapsylöppning blir faktiskt inte roligare än så!

Bajskorv Stressboll

Inget julklappsspel utan att någon drar ner saftglöggen i vrångstrupen av ren förskräckelse. Den här klämvänliga bajskorven har inte bara högt chockvärde - den är skön att massera också!

Mugg Världens Bästa Mellanchef

Består din släkt till mestadels av padelsvingande mellanchefer med beiga chinos, snabba cykelbrillor och Bluetooth-försedda öronsnäckor? Då kommer det garanterad bli fight över den här muggen som korar världens bästa mellanchef!

Super Mario Kylskåpssmagneter

Släktens Nintendo-nördar kommer garanterat slå sig blodiga över möjligheten att få pimpa kylskåpet med Mario och hans många fiender! Snitsiga magneter med hela 23 delar - Let's-a go!

Mini USB Discolampa

Festligare mobiltelefoni på ett kick! Med den här lilla USB-lampan fixar du enkelt ett portabelt disco som lyser och blinkar samtidigt som du spelar Bjällerklang på högsta volym!

Frostbite Zero Degrees Minikyl

Nog kan det te sig lite överdrivet att slänga fram ett kylskåp mitt i julklappsspelet, men TÄNK dig vad överraskad mottagaren ska bli när pappret åker av och en minikyl uppenbarar sig. Snacka om god jul!

God jul önskar Partykungen!

Psst... Du har väl inte glömt timer och tärningar?