Hem
Teman Julklappar Julklapp Under 100 Kr

Julklapp under 100 kr

Är du på jakt efter en julklapp under 100 kronor? I juletider finns det en tendens hos många att stressa och vänta till sista minuten med inköp av julklappar. Om man är många som firar tillsammans eller kanske kollegorna spelar julklappsspelet på jobbet eller i föreningen så kan det bli många klappar att behöva inhandla. För att du inte ska bli ruinerad har vi här på Partykungen sammanställt många roliga och användbara julklappar under 100 kronor som passar till många olika personer.

Slipp stressen i butikerna, och välj bland unika julklappar under 100 kronor som garanterat kommer göra mottagaren glad. Använd din tid till roligare saker som till exempel att klä julgranen, baka saffransbullar, äta godis eller spela sällskapsspel. Köp dina klappar i tid i år och luta dig tillbaka och njut av julefriden.

Så, vad ska man hitta på till mamma, pappa, syskon, mor- och farföräldrar, vänner, kollegor och kanske framförallt barnen? Här listar vi några kategorier för att du enkelt ska kunna inspireras och hitta en julklapp under 100 kronor hos oss på Partykungen.

Spel – Vi har många roliga frågespel med olika teman. Här hittar du något för alla! Ge bort ett intimt frågespel till din partner med inriktning på sex och kärlek, ett roligt kortspel eller ett dryckesspel till nästa förfest, perfekt för den partysugna!

Hos oss hittar du också klassiska spel som passar både barn och vuxna, såsom Yatzy eller kluriga gåtor för hela familjen. Vi på Partykungen har ett brett utbud av olika spel för alla åldrar och tillfällen som passar perfekt som julklapp under 100 kronor.

Humor – Vi kan erbjuda många roliga prylar både för den som har ”allt” och för den som helt enkelt uppskattar humoristiska saker – för det finns väl inget bättre än att bjuda någon på ett gott skratt?

Köp till exempel roliga och färgglada kondomer till pojkvännen, en vinetikett dedikerad till mamma, en fräsig keps till polaren, fejkspindlar att skrämma syrran med, roliga skyltar med skämtsamma budskap till pappa eller en tomtemage till morfar. Du hittar din julklapp för under 100 kronor här på Partykungen!

Leksaker – Julen är ju ändå framförallt barnens högtid och vi har lyckats samla ihop många roliga leksaker som passar utmärkt som julklapp under 100 kronor. Vad sägs om exempelvis en leksaks-ambulans eller -husbil till den som gillar bilar, en rolig pruttkudde, läbbigt slime i neonfärger eller en fidget spinner?

Överraska dina syskonbarn med en klassisk polis-walkie talkie, en vattenpistol eller den för många föräldrar så irriterande potatispistolen som barnen bara kommer älska! Låt barnen knåpa med en pysselbok eller en målarbok eller ett pussel för de lite yngre. Beställ dina klappar enkelt online hos oss och du slipper den annars så vanliga julstressen!

Juliga prylar – Vi har även saker med jultema såklart och vad kan väl vara lämpligare än just detta som julklapp under 100 kronor? Låt julfantasten börja i tid med ett komplett kit för att odla en alldeles egen liten julgran som hen kan stoltsera med till nästa jul – garanterat en uppskattad julklapp under 100 kronor för den som tycker att julen är den bästa högtiden!

Självklart har vi också gott om klassiker som hör julen till såsom tomtemasker och tomtekläder, eller varför inte muntra upp någon med en färgglad jultröja eller en lite småfräck tomte-bikini? Du hittar också färgglada julhattar, festliga juldiadem, fina och skojiga juldekorationer av alla de möjliga slag, klassiska julpåsar för klapparna och julstrumpor som passar perfekt för den där lilla presenten som hör julaftonsmorgonen till. Hos oss kommer du garanterat att hitta en perfekt julklapp under 100 kr till alla i din bekantskapskrets.
Läs mer