vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Tomtedräkter

Ho ho ho, nu är det äntligen dags att trimma tomteskägget, fylla magen med julmat och ta fram sin allra snyggaste tomtedräkt. Julen är den perfekta högtiden för att låta sin inre jultomte komma fram och ställa till med en storstilad fest där både julmust, prinskorv och leenden finns i överflöd.

På Partykungen finner du ett stort utbud av tomtedräkter online som kommer att få dig att längta till julen, även om du tittar ut genom fönstret och solen skiner. Prova på nya tomtedräkter och börja sprida den goda stämningen redan idag. Dansa runt i våra tomtedräkter för både män och kvinnor, unga som gamla. Vi har både klassiska och galna utföranden att välja bland.

Bry dig inte om att kassörskan tittar konstigt på dig när du glider in med din sprillans nya tomtedräkt i den lokala närbutiken. Julen är årets lyckligaste högtid och med hjälp av våra snygga, coola, roliga och sexiga tomtedräkter kan du nu fira året runt!

Det bästa med julen är att man får möjligheten att spendera massor av kvalitetstid med dem som står en allra närmast. Våra supersöta tomtedräkter för barn kommer få varenda familjemedlem att vilja nypa dem i kinderna och utbrista i ett unisont “naaaw”. När barnen har växt till sig så är alternativen fler och dina ungar kan nu välja mellan att klä ut sig till en klassisk tomte eller skruda sig i en läcker julkostym som utan tvekan kommer göra dem till den snyggaste tomten på skolfesten.

Våra tomtedräkter fungerar både när du firar julen hemma eller när du blir bjuden till julfesten av kontorets snygging. Du kommer att bli förvånad över vårt breda utbud där du bland annat hittar populära varianter av klassiska tomtedräkter. På Partykungen finner du massor av tomtedräkter som passar alla åldrar och det innefattar allt från gammelfarfar till familjens allra yngsta.

Runt juletid råder det ingen nöd på fester som arrangeras av både vänner och kollegor. Med hjälp av Partykungen kan du se till att imponera stort och kanske charma till dig en extra present från chefen eller din vanligtvis så sura faster.

Vill du få folk att dra på smilbanden när de ser dig? Då kan du kolla in våra roliga carry me-dräkter som får dig att se ut som att tomten bär dig på sina axlar – superkul! Vi har också tomtedräkter som får dig att se ut som en partyjulgran eller tomtenisse. Med vårt breda sortiment är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Om du verkligen vill få huvuden att vändas på maskeraden så har vi en hel del sexiga tomtedräkter och tomteklänningar som kommer att hjälpa dig på traven. Dessa kostymer smiter åt på alla de rätta ställena och framhäver dina bästa sidor, om du förstår vad vi menar...

Du hittar vågade klänningar och tomtedräkter som visar lite mer hud, något som passar perfekt om du vill chocka dina kollegor eller bara känner dig lite utmanande. Med hjälp av leggings eller knästrumpor kan du själv välja hur vågad du vill vara.

För dem med riktigt gott självförtroende har vi även tomte-bikinis som lämnar lite till fantasin. För den våghalsiga mannen så kan vi rekommendera vår Rudolf Mankini, som är en julversion av den populära mankinin från filmen Borat. Vi rekommenderar inte denna utstyrsel i kall miljö, men om du planerar en utlandsresa under juletid så är dessa tomtedräkter ett givet köp!

Oavsett om det är julfest eller luciatåg på gång så hittar du passande tomtedräkter hos oss. Med vårt utbud kan du ta festen till en helt ny nivå, och extra kul blir det om ni är ett helt gäng som klär ut er i olika juldräkter, matchande kostymer eller snygga figursydda maskeraddräkter med jultema.

För att summera det hela – oavsett om du är ute efter att extraknäcka som tomte, är ute efter en "sexig" tomtedräkt eller bara vill vara en klassisk och hederlig gammal 1800-talstomte så hittar du dräkten hos Partykungen!

Välkommen in att fynda din tomtedräkt online hos oss!
Läs mer