Tomtetillbehör

Julen är den mysigaste högtiden på hela året! Levande ljus, mörker, tomtar och röda dekorationer så långt ögat kan nå. Letar du efter tomtegrejer så hittar du det här! Här finner du alla tillbehör som man kan behöva komplettera tomtedräkten med. Vi har allt man kan tänkas behöva för den som ska vara tomte i år.

Kompletta tomtedräkten med tillbehör och accessoarer (ja, det har tomten också), som tomtesäck för alla paket, tomtestövlar, fotogenlampa så du hittar ute i mörkret, tomtebälte, handskar, tomtemage, kappa och skägget såklart! Glöm inte de runda alternativt rektangulära glasögonen som är obligatoriska. Har du tur så kan du få med dig en liten tomtenisse som kan hjälpa dig med alla klappar. Här hittar du både dvärghatt och skor till tomtenissen.

När du kikar igenom denna urroliga jul-kategori hittar du inte bara ett, två eller tre tillbehör du blir sugen på att införskaffa dig, du vill förmodligen ha ALLT! Vad sägs om exempelvis en ringklocka du kan få tomtemors uppmärksamhet med? Eller varför inte införskaffa dig ett par alvöron som passar perfekt när du ska lura barnen dina att du är en liten tomtenisse? Hos oss på Partykungen kan du köpa alla sorters tomtetillbehör för att göra julen 2024 till vad den är – världens bästa högtid!

Hos oss kan du även hitta tomtetillbehör till tomtemor. Ska hon göra sig julfin så har vi kvinnliga tomtehandskar och långa röda handskar, godisrandiga knästrumpor, vita knästrumpor med röda rosetter och en tjusig julbolero.

Köp dina tillbehör till julen online hos Partykungen!
Läs mer