Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Jul 2020 > Tomteskägg & Peruker >
Visa hela beskrivningen

Tomteskägg & Peruker

Jultomten är kanske mest känd för hans stora, tjocka, vita skägg så vad vore julen utan en skäggig tomte? Partykungen har tomteskägg för alla tillfällen. Vi har samlat de bästa skäggen till de bästa stunderna för dem som inte orkar odla fram sitt eget tomteskägg varje år.

Vi erbjuder långa, korta, tunna, tjocka och heltäckande tomteskägg i olika vita och gråa nyanser, våra tomteskägg passar till alla tillfällen. Ska du vara jultomten på julklappsutdelningen eller letar du efter ett trollkarlsliknande skägg till trollerishowen? Du kanske funderar på att klä ut dig som jultomten på maskeraden? Då kanske vårt ”styggatomte”-skägg passar bäst. Hos partykungen hittar du allt detta plus lite till, vi har ett stort utbud av tomteskägg.

Hos oss hittar du likaväl tomteskägg för vuxna som storlekar för barn. Kanske ska sonen eller dottern få äran att uppträda som jultomten på julafton? Eller behöver barnen tomteskägg för luciatåget eller julavslutningen? Vi har de perfekta tomteskäggen för alla tillfällen, budget, lyx, deluxe och plysch. Vi har tomteskägg för både de stora och för de små!

Filter

Visar 29 produkter
castle