Tomteskägg & Peruker

Ho, ho, ho är det den tiden på året då det är dags att börja odla fram sitt täta och långa tomteskägg? Tillhör du skaran som inte har ett vitt lockigt skägg där rimfrosten fastnar perfekt så ska du inte gripas av panik. Det är nog med julstressen som det är, och panik är inget vi på Partykungen gillar. Livet ska gå som en ringdans och vara roligt. Att förfasas över glesa skäggstrån önskar vi ingen av våra kunder och därför har vi ett gediget utbud av olika tomteskägg och tomteperuker online. Skäggen är så präktiga och tomtelika att det har hänt att originalets nissar från Nordpolen följt med fel tomte hem.

Hela tomteuppenbarelsen på julafton hänger på skägget. När du ska köpa peruk och tomteskägg välj därför ett som sitter bra så att det inte glider omkring. Vi har många olika modeller så att du kan fixa just din familjs drömtomte. Gillar du den amerikanska varianten med lite lockigare och tätare tomteskägg, eller har du den svenska mer grånade hustomten som ideal så har vi båda modellerna plus många, många fler. Och du, har familjen julbock kan du även hitta passande bockskägg att fästa under hakan. Vi har nog ett av Sveriges skäggigaste utbud.

För att behålla ditt skägg välansat och utan tovor bör du inte slänga ner det i en säck bland övrigt julpynt tjugondag Knut. Det blir som med julgransbelysningen då, omöjligt att reda ut. De flesta av våra tomteskägg och tomteperuker för maskerad kan borstas men läs för säkerhets skull skötselråden så exempelvis ditt lockiga tomteskägg inte blir spikrakt. Skulle olyckan vara framme så köp tomteperuker online, det kan vara trevligt med en ny stil då och då trots att de håller länge.

Vi avslutar med att rimma under denna shoppingstimma. När barnen sussar sött kammar tomtefar sitt glesa skägg förstrött. Ack, om jag bara hade vackert ansiktshår och kunde hedra min tomteyrkeskår. Barnens vänners fäder skryter, men vad göra när egna håret tryter? Jo jag vänder mig till partykungarna och får tyst på ungarna. Efter den snabba leveransen får tomten vackrast skägg i juldansen. Ingen tomte kan nu mäta sig med mig i mitt nya skägg, det här tar jag inte av innan jag äter påskägg. Skit i fastan och andra högtider, julskägg året om är inget som svider, för nu är det nya skäggtider.

Trodde du att det bara var att köpa tomteskägg och tomteperuker för att axla rollen som barnens favorit måste vi be dig att inte vara så het på gröten. För att vara karl för sitt tomteskägg finns det även några andra attribut som är ett måste.

Tomten gillar risgrynsgröt, knäck, pepparkakor och lussekatter – inget LCHF med andra ord. Dessutom säger ryktena att han åker sin rensläde överallt och de stackars nissarna får slita i verkstaden medan han dirigerar jobben. Den här livsstilen sätter sig såklart kring midjan. Vi har uppblåsbara magar och även gosiga tomtemagar. Allt för att hjälpa dig få den rätta kroppshyddan som annars tar årtionden att bygga upp.

En annan viktig detalj är tomtens röst. Här bör du ha en bullrig stämma som både är dov och glad. Det finns vissa fraser som är väldigt viktiga att träna på. “Finns det några snälla barn här”, “ho, ho, ho” och “God jul”. Med dessa fraser kommer du långt, nästan som att du talar flytande nordpoliska.

Träna upp din värmetolerans. Bakom tomteskägget blir det varmt – riktigt varmt. För att uttrycka det milt är det som att gå med skoteroverall på en strand kring Medelhavet i augusti. Satsa därför på julunderkläder som andas under din tomtedräkt, eller kör au naturel om den är tvättbar.

Hos oss hittar du likaväl tomteskägg för vuxna som storlekar för barn. Kanske ska sonen eller dottern få äran att uppträda som jultomten på julafton? Eller behöver barnen tomteskägg för luciatåget eller julavslutningen? Vi har de perfekta tomteskäggen för alla tillfällen, budget, lyx, deluxe och plysch. Vi har tomteskägg för både de stora och för de små!
Läs mer