Julkläder

Julen kommer som bekant bara en gång om året, och då vill man såklart passa på att klä sig i sina allra finaste och festligaste julplagg. Vissa föredrar att ha på sig en tjusig julklänning eller en fin julkostym, medan andra drar på sig en rolig jultröja dagen till ära!

Hos oss hittar du roliga julkläder


Om du är ute efter en stickade jultröjor så har vi en hel del att erbjuda för såväl dam & herr som för barnen. Hos oss hittar du både fula och roliga jultröjor, men även finare sådana som till och med kommer få självaste gammelmormor avundsjuk. Du kan till exempel hitta jultröjor med bjällror på eller med inbyggda LED-lampor. Julen har aldrig varit så festlig som nu!

Klä upp dig för julfest i julkostym!


Om du känner att du vill anstränga dig lite mer än att bara slänga på dig en stickad tröja så erbjuder vi även en hel del snygga julkostymer kostymer och klänningar med juliga motiv. Vill du vill vara säker på att din juloutfit håller måttet? Då ska du givetvis välja att ha på dig någon av våra snygga kostymer från Opposuits. Och för att göra det extra tjusigt måste du såklart matcha det ihop med våra snygga julaccessoarer!

Vi har julklädern till dam, barn, bebis & resten av familjen


Här på Partykungen hittar du julkläder till hela familjen. Här finns alternativ till kvinnor, män, små barn och större barn. Vi har juliga kläder du kan svida om till på julfesten på jobbet eller julmiddagen med hela tjocka släkten. I denna kategori hittar du även mer klassiska jul-kläder. Till exempel finns det lucialinnen och som ser ut som pepparkaksgubbar och snögubbar. Och så har vi självklart en mängd olika tomtedräkter också!
Läs mer

Populära Kategorier

Alla Kategorier