Till toppen
Visa hela beskrivningen

Jultröjor

Du har väl inte missat den senaste partytrenden? Glöm de glamorösa klänningarna och kostymerna till julfesten. I år är det jultröjor med glitter, smaklösa mönster och figurer som gäller. Julpartytrenden kommer från USA och festligheterna tar oftast plats i hemmet eller på jobbet. Även i Storbritannien hittar vi en årlig jultradition som innebär att ha på sig jultröjor på en specifik dag i december. ”Christmas Jumper Day” är en insamlingskampanj av organisationen Rädda Barnen (Save the Children) där alla har på sig en jultröja och donerar minst 10 kronor till Rädda Barnen.

Haka på trenden du också. Vare sig det är en skämtsam, snuskig eller seriös jultröja du letar efter så hittar du det hos Partykungen. Bjud på dig själv och ta inte julfesten på för stort allvar; med en skämtsam jultröja kommer du garanterat bli partyts fokus.

Beställ den idag eller varför inte snacka ihop dig med polarna så alla kommer med en jultröja till festen. Eller trivs du bäst hemma med familjen? Inskaffa en tröja till varje familjemedlem så har ni något att glida runt i hemma. Perfekt till alla tillfällen!

Filter

Visar 20 produkter
castle