vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Julbord

Är det dags att ställa till med ett hejdundrande julbord för dina nära och kära? Julbordet är en härlig tillställning då familj och släkt, vänner eller arbetskamrater samlas för att äta och umgås. Varför inte se till att årets firande blir till något utöver det vanliga? Ta tillfället i akt att slå på stort och samla dem som står dig närmast och fyll dem fulla med julmat, dryck och massor av kärlek.

Om det är arbetskollegorna som samlas får du dessutom en rejäl chans att visa att du är en festfixare av kaliber som går att lita på. Se till att chefen ser hur du med enkelhet fått ihop ett evenemang där alla detaljer är uttänkta i förväg, något som varken hen eller kontorets snygging kommer att glömma i första hand.

På Partykungen har vi samlat ihop allt som du behöver för att ställa till med en rejäl fest och självklart står saker till julbordet högt upp på listan. Botanisera bland allt från nötknäckare till papperstallrikar med jultema!


Att äta julbord med vännerna kan också vara en bra anledning för att träffas. I vuxen ålder kan det ibland vara svårt att hitta tiden till att umgås med vännerna, så varför inte käka lite julmat tillsammans liksom?

Ett julbord med familjen kanske man inte riktigt skulle kalla det då man i princip alltid äter tillsammans på julafton och annandagen. Men, givetvis går det superbra att bjuda över morfar, pappa och frugans släkt för att äta lite julmat tillsammans.

Hos oss på Partykungen hittar du allt, ja ALLT, till julen! Vi tyckte nämligen som så att det var lite struligt att hitta allt man behöver för ett lyckat julbord, därför skapade vi denna julbord-kategori som samlar allt du behöver för att lyckas! Hos oss hittar du exempelvis juliga servetter, stolsöverdrag i form av tomteluvor, bestickpåsar (ja det finns), placeringskort och mycket mer. Allt för julbordet samlat på ett enda ställe.

Köp dina julbordsprodukter och tillbehör hos oss på Partykungen online – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer