vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Juldukning

Julbordet - kanske en av de viktigaste och största dukningarna under året. Hela familjen samlas för en härlig dag med spel, skratt, Kalle Anka och julmat. Festa till det med glittrande tallrikar och muggar, juliga servetter och konfetti-dekorationer. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva inför den stora julmiddagen!

Få till en vacker juldukning utan krångel


I många fall är det inte bara en julmiddag som väntar utan det är flera; julmiddag med närmaste familjen och barnen, julbordet med mor- och farföräldrarna och inte att glömma julfest med vänner och kollegor. Julen erbjuder många tillfällen att umgås med nära och kära men många gånger sätter disk och städ gränser på din tid. Med våra papptallrik-förpackningar och plastglas slipper du tänka på disken!

Mer tid för jul


Nu kan du äntligen få mer tid att spendera med dina vänner och familj. Partykungen har samlat de bästa tillbehören och dekorationerna för 2024 års juldukning. Vi har ett utbud med allt från plastmuggar med julmotiv till ljuslyktor, plastdukar, fina engångsbestick, glöggtillbehör och bålskålar. Äntligen kommer du att få mer tid med familjen då du slipper spendera din största tid med disk och trasigt porslin!

Klassisk eller modern juldukning? Vi har det mesta!


Vi har inte bara klassisk dukning & julduknings-tillbehör i rött och naturfärgat! Vi har även en hel del modern juldukning med dekorationer perfekt till själva dukningen, exempelvis glitterbollar i olika färger, julaftonskonfetti, stolsöverdrag i form av tomteluvor och mycket mer. Hos oss hittar du mängder av festliga julknings-dekorationer med allt från granris, järnekar och mistlar att lägga till bordet, till sprakande glitter och LED-slingor som sätter fart på vilket julbord som helst!

Välkommen in till Partykungen för att köpa alla tillbehör du kan tänkas behöva till juldukningen online! Vi har ett oslagbart utbud med oslagbara priser!
Läs mer