vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Jul Luciadräkter

Luciadräkter

Till Lucia krävs det en dräkt, oavsett om man vill eller inte för det är en högtid som alltid firas i skolan. Under luciatåget hittar man inte bara en lucia, utan också tärnor, små stjärngossar och småroliga pepparkaksgubbar. Hos oss hittar du alla dräkter du kan tänka dig till Lucia! Här finns dräkter för både barn och vuxna – dräkter som får dig att se ut som en riktig Lucia eller en äkta pepparkaksgubbe!

Utbudet av Luciadräkter hos oss är stort, här finns inte bara luciadräkter för vuxna, utan också för babys, barn, och äldre barn! Hos oss hittar du dräkter i hög kvalitet, dräkter i lite lägre (men fortfarande fina) kvalitet för en billigare peng. Här finns också pepparkaksdräkter för grabben, men också för herren. Vill du vara en ängel under årets luciatåg? Här hittar du till och med ängeldräkter om du skulle föredra det.

Har du och vännerna kanske slagit vad om att förloraren måste gå utklädd till en stjärngosse under hela Lucia? Hos Partykungen hittar du den ultimata stjärngossedräkten som får den som bär dräkten att se riktigt gulligt. Det medföljer till och med tillbehör som dumstrut och pinne med stjärna. Linnet skulle man också kunna använda som sovlinne om man vill det.

Hos oss på Partykungen hittar du allt du behöver för att få en lyckad Lucia. Oavsett om det är du själv som skall bära luciadräkten eller din dotter så hittar du det hos oss! Vackra linnen, snygga pepparkaksgubbar, stjärngosselinnen för vuxna och barn, luciaklänningar för vuxna och barn och mycket mer hittar du här! I de flesta fall medföljer också tillbehören så du slipper tänka på det.

Välkommen in till Partykungen för att fynda dina Lucia-tillbehör för både vuxna och barn – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer