Tomtesäckar

Alla vet att en tomte inte är en riktig tomte utan sin säck! Hur ska tomten ens kunna och ORKA bära alla paket utan en julklappssäck? Nej men det går ju inte. Om det, mot all förmodan skulle bli så att tomten står säcklös så har vi på Partykungen alla tänkbara sorters säckar man kan ha. Här finns inte bara en, utan massor med säckar i roliga, konstiga, rustika och snygga motiv. Säckarna finns även i olika storlekar.

Är det du som får ställa upp som tomte.. i år igen? Jahapp, då får du dra till med "Jag måste gå ut och köpa tidningen" för barnen i år igen. Fynda din tomtesäck hos oss så lovar vi att barnen du besöker kommer vara väldigt snälla. Här hittar du inte bara vanliga standardsäckar utan röda säckar, säckar i form av pingviner, säckar i siden och julpåsar i jute. Varje säck är unik för en tomte och utan sin säck, tja då blir det inga julklappar.

Oavsett om du ställer upp som tomte frivilligt eller ofrivilligt så fungerar det inte utan en säck, så se till att införskaffa dig tomtesäcken hos oss på Partykungen!

Välkommen in att fynda din unika tomtesäck hos oss!
Läs mer