Tomteluvor

Är det dags för julbord 2024? Är det du som styr hela rama köret? Har du blivit tilldelad detta "ansvar" mot din vilja? Gör chefen nöjd och dekorera dina ljuvliga arbetskamrater med ett gäng tomteluvor! På så sätt höjer ni ribban på festen och bryter isen. Det blir en rolig "minnesbild" iallafall när hela styrkan bär tomteluvor!

Hur många olika varianter på tomteluvor kan det finnas egentligen? Många är det självklara svaret! Här hos oss hittar du tomteluvor och julbetonade huvudbonader av alla möjliga slag. Söker du en väldigt klassisk variant har vi röda och vita tomteluvor i olika stilar och storlekar. Om du hellre vill skoja till det med något ovanligare kanske du vill prova en rosa eller kamouflagefärgad tomtemössa! Vi har tomteluvor till såväl vuxna som barn, 100-åringar och 1-åringar.

Om du söker extra uppmärksamhet finns det luvor med blinkande ljus längs med kanten och sådana med bjällror. Du ser garanterat till att synas eller höras om du kommer i en sådan!
För den julinspirerade festen kan det vara roligt att också inreda med tomteluvor. Du hittar pyttesmå tomteluvor för vin- eller spritflaskor, och större varianter att placera en vinbox i. Vi har till och med små luvor som används för besticken vid dukningen. Vill du sticka ut lite i mängden så kan du alltid sätta på dig vår specialtillverkade "kalkonluva" där luvan är – istället för röd och vit – formad som en nystekt kalkon.

Om du är lite trött på de vanliga finkläderna eller de vanliga dekorationerna till julfesten kan du hitta roligare och mer spännande alternativ hos oss. Vi har julinspirerade accessoarer till både barn, bebisar och vuxna. som Ta dig en titt och låt dig inspireras!

Välkommen in att fynda dina snygga, roliga, annorlunda och otroligt stygga tomteluvor hos Partykungen! Snabbt, smidigt och smärtfritt.
Läs mer