Till toppen
Visa hela beskrivningen

Tomteluvor

Hur många olika varianter på tomteluvor kan det finnas egentligen? Många, är det självklara svaret! Här hos oss hittar du tomteluvor och julbetonade huvudbonader av alla möjliga slag. Söker du en väldigt klassisk variant har vi röda och vita tomteluvor i olika stilar och storlekar. Om du hellre vill skoja till det med något ovanligare kanske du vill prova en rosa eller kamouflagefärgad!

Om du söker extra uppmärksamhet finns det luvor med blinkande ljus längs med kanten och sådana med bjällror. Du ser garanterat till att synas eller höras om du kommer i en sådan!
För den julinspirerade festen kan det vara roligt att också inreda med tomteluvor. Du hittar pyttesmå tomteluvor för vin- eller spritflaskor, och större varianter att placera en vinbox i. Vi har till och med små luvor som används för besticken vid dukningen.

Om du är lite trött på de vanliga finkläderna eller de vanliga dekorationerna till julfesten kan du hitta roligare och mer spännande alternativ hos oss. Vi har julinspirerade accessoarer till både barn och vuxna. som Ta dig en titt och låt dig inspireras!

Filter

Visar 79 produkter
castle