Hem
Maskerad Masker Tomtemasker

Tomtemasker

Det är jul en gång om året och julen är en tid för glädje, värme och förväntningar. Julen är det bästa på hela året för många barn. När Kalle Anka är över och julmaten är uppäten är det äntligen dags för julklapparna, men varför dröjer tomten och vart har nu pappa tagit vägen igen? In kommer något som ska likna jultomten men just idag sitter lösskägget på trekvart och vilken 5-åring som helst kan se att det där är bara pappa eller morfar.

Hos oss på Partykungen hittar du inte bara klassiska tomtemasker, här hittar du också realistiska och verkliga masker, läskiga tomtemasker, masker med luvor och mycket mer. Vi har ett stort utbud av tomtemasker, så varför inte köpa din tomtemask hos oss?

Jultomten ska vara anonym och mystisk. Det är hela grejen med en tomte och med rätt tomtemask är detta inget problem. En tomtemask med skägg, luva, öron och peruk gör det omöjligt att känna igen personen som döljer sig där bakom. Vi har masker för olika smaker och olika tillfällen. Är man på julfest kan man våga sig på en lite skrämmande tomtemask, men är det en julafton med små barn ska tomtemasken se snäll ut, så att de små liven inte blir vettskrämda. Här hittar du den perfekta tomtemasken för just ditt behov!
Läs mer