Så maxar du julgranen

Nu är det hög tid att ge sig ut i naturen för att drämma ner den största kungsgranen skogen har att erbjuda, alternativt bege sig till närmsta torg för köpa en gran. Det kostar lite mer men du slipper samtidigt bli ovän med diverse markägare som inte alls uppskattar att du gör olovlig åverkan på skog och mark. När trädet väl är på plats kan det roliga börja: dekoration! Gillar du en klassisk utsmyckning med kulor i rött och glittergirlanger i silver är det bara att köra på. Om du däremot är sugen på något nytt och spännande har vi massvis med pynt som kan liva upp även den tröttaste av granar. Check this out:

Emoji Julgranskulor

Vareviga dag är dom där och piggar upp dina textmeddelanden, så det vore nästan konstigt att fira jul utan dom, emojisarna. Dom pussas och skrattar och lipar - allt för att göra granen lite extra uttrycksfull!

Gör-dina-egna Julgranskulor

En bra gran är en personlig gran, så brukar vi alltid säga. Och med dessa DIY julkulor är det du som bestämmer både innehåll och etikett. Vill du fylla kulorna med rågbröd, tandkräm eller ljuva minnen? Då gör du det! Om du hellre har barskåpet hängdes i granen fyller du kulorna med gin, vodka och rödtjut. Godis? Funkar givetvis. Snus? Det med! Möjligheterna är faktiskt oändliga.

Julhänge Man med Trumma

Det är en man med trumma, behöver vi säga mer? Självklart har han en given plats i din julgran.

Julgranståg

Hej här kommer julgranståget - rullar in som technodromen! Fatta vilken häftig gran du kommer att få med ett äkta (nåja) tåg som ursinnigt ångar i sin bana runt ditt träd. Tåget låter, har bistro och brukar kallas för det häftigaste som hänt sedan färdigskivat bröd. Häftigare än så kan det knappast bli och nu känns det nästan fånigt att INTE ha tågräls i granen. Choo Choo!

Blobfish Julgranskula

Vi vill knappt tänka tanken på hur bedrövlig granen skulle se ut utan en Blobfish hängandes där. Den är söt, rosa och smått bedrövad - och vi älskar den innerligt.

Jultomte på Rep Julhänge

Där är han, världens kändaste paketutdelare och skäggbärare. Tomtefar! Vi kan bara fantisera om vad han har i görningen när han slinker ner för repet dagarna innan julafton. Är det kanske för placera klappar under granen din? Det vet vi inte, men vi är stensäkra på att han har en given plats din julgran!

Upp-och-nervänd Julgran

Världen är upp-och-ner och din julgran likaså. Vem har bestämt vad som är upp och vad som ner? Det kan väl lika gärna se ut på det här viset? Botten är toppen på den här 2,7 meter höga granen som garanterat kommer få både släkt och vänner ur balans. Ingenting är heligt!

Twinkly Strings Appstyrd Julgransbelysning

Innan du införskaffar Twinkly Strings appstyrda julgransbelysning måste du fråga dig själv om du verkligen är redo att äga stans coolaste julgran - det är nämligen precis det du får med dessa ljusslingor där du kan kontrollera ALLT. Färg, ljusstyrka, mönster, tempo - ALLT bestämmer du. Det är makalöst coolt och definitivt en MAXAD julgransupplevelse!

Relaterade artiklar