Hem
Så maxar du julgranen

Så maxar du julgranen

Granen står så grön och grann i stugan, och finare ska den bli! För att göra årets träd till ett gnistrande spektakel har vi laddat med häpnadsväckande pynt som kommer att göra årets jul magiskt oförglömlig. Det är dags att klä granen - med allt vad det innebär!

Julkul-kulor!

Det är DIN julgran, så varför inte göra den så personlig som möjligt? Rafsa bort ordinarie kulor till förmån för pynt som matchar din profil! Musikälskarna dekorerar med små elgitarrer och jukeboxar, medan livsnjutaren hänger upp öl och fartdåren satsar på en motorcykelåkande tomtefar. Känner du dig extra crazy? Klä granen med uttrycksfulla Emojis - det finns något för alla!

Designa din egen julgranskula!

Vill du vara YTTERLIGGARE lite personlig? Skicka in valfri selfie till oss så fixar vi din alldeles unika julkula! Vilken dröm att få hänga upp sig själv i granen!

Julgranstopping!

Stjärnan på toppen är kronan på verket, grädden på moset OCH pricken över i:et! Välj mellan lysande LED-varianter eller mer klassiska julgransstjärnor. För att göra dansen kring granen extra spektakulär rekommenderar vi discokulan - en julgranstopping som garanterat uppmuntrar till vågade moves!

Varde ljus!

En gran utan ljus - låter inte det som en tråkig historia? Mota decembermörkret med en kulört ljusslinga som slingrar runt granen likt en hårdhänt kram från moster. Vi har massvis av roliga varianter som garanterat kommer få årets träd att gnistra!

Annorlunda julgranar

Om du inte har planer på att ge dig av till skogs och drämma ner en kungsgran med dina bara händer kan du enkelt klicka hem en lite annorlunda gran hos oss. Satsa på en regnbågsfärgad gran som får hela släkten att gå bananas, eller utmana naturlagarna med en upp och nedvänd gran där toppen är botten och vice versa! Ont om utrymme? Då är den halva granen helt klart din kopp te!

Barruppfångare!

Barr på parketten är att vänta om du inte skyddar golvet med en tjusig och grann julgransmatta. Klassiskt rund med mysiga julmotiv som gör det varmt om fötterna för den älskade familjegranen. Välj din favorit and get to work!

Go crazy!

När du har grunden klar gäller det att maxa granen med diverse överraskande pynt. Med elektriska julgranståg som cirkulerar stammen och en rymningsbenägen tomte som virar sig upp och ner får du en kalaskul gran som gästerna omöjligt kan slita ögonen ifrån. Med en proppad julklappssäck vid foten anar man lätt oråd när självaste Grinchen har mulat in sig i granen. You better watch out!

Ballonggranen!

Ballonggranen - för dig som verkligen vill sticka ut! Den barrar inte, sprider ingen obehaglig doft och är precis lika uppblåst som man kan tänka sig. Fyll lungorna - det är dags att omfamna ballonggranen i ditt liv!