Julballonger

Börjar julen närma sig? Ja, då har du alldeles säkert hängt adventsstjärnor i dina fönster, dekorerat julgranen med julkulor och placerat ut små söta tomtar både här och där i huset. Men du, glöm inte bort att dekorera med ballonger också! Juliga ballonger är nämligen en perfekt dekoration till julens alla fester och kalas. De sprider en härlig stämning och blir en fin färgklick i rummet. Välkommen att beställa julballonger enkelt, snabbt och billigt hos oss på Partykungen.

Här kan du välja mellan många olika julinspirerade ballonger, både latexballonger och heliumballonger. Vanliga ballonger i rött och grönt passar både till adventsminglet med vännerna och julmiddagen med hela tjocka släkten. Vill du lyxa till stämningen lite kan du matcha de röda och gröna ballongerna med några guldfärgade ballonger. Varför inte skapa ett tak fyllt av takballonger eller knyta ihop några ballonger till en vacker ballongbukett? Ja, detta var några förslag på vad du kan göra med helt vanliga ballonger. Vill du imponera lite extra på dina gäster ska du istället satsa på konfettiballonger. Du kan till exempel välja transparenta ballonger fyllda med guldfärgad konfetti. På ballongerna står det ”Merry Christmas” så att ingen missar att det faktiskt är jul. Det finns också genomskinliga konfettiballonger fyllda med konfetti formade som vita snöflingor. Du behöver alltså inte alls vara ledsen för att det inte snöar ute, du fixar helt enkelt ett vinterlandskap inomhus istället.

Vill du slå på stort och verkligen skapa en härlig julstämning ska du inte missa våra ballonger formade som olika saker som förknippas med julen. Här kan du till exempel hitta en folieballong som ser ut som polkagrisstång. Ballongen är röd, vit och grön och ungefär en meter stor. Visst låter det läckert? Är du orolig för att jultomten inte ska hitta till ditt hus? Lugn, bara lugn. Beställ en folieballong formad som en stor jultomte. Självklart har han tomtesäcken redo på ryggen. Det blir helt enkelt en superhäftig detalj på årets julkalas! Och vill du inte ha en gran som barrar och som ska vattnas stup i kvarten köper du helt enkelt en ballongjulgran. Den kommer färdigpyntad med massor av färgglatt julpynt och en stjärna i toppen. Det kan inte bli smidigare än så, eller hur?

Till sist vill vi gärna slå ett slag för våra fantastiska ballongbågar också. Till julfesten kan du med fördel välja en ballongbåge med vita, röda och guldfärgade ballonger eller en ballongbåge som förutom enfärgade ballonger i rött, vitt och grönt även innehåller ballonger formade som polkakäppar. Vill du ha en mer elegant julstämning satsar du på en ballongbåge med vita och silverfärgade eller guldfärgade ballonger. En ballongbåge kan du sätta upp till exempel runt en dörr eller runt en öppen spis.

Välkommen att köpa dina julballonger på Partykungen och sprid en härlig och glad julstämning på årets julkalas och julmiddagar!
Läs mer