Tomtar

Till julen hör självklart mängder av söta och roliga tomtar som kan sprida julstämning och pryda allt från fönsterbrädor till gardiner. Hos oss hittar du mängder av tomtar online som precis som enligt traditionen har ett ståtligt långt vitt skägg och ett snällt leende på läpparna. Förutom att du uppnår den ultimata julkänslan med tomtenissar så gör de att högtiden blir ännu mer speciell för de yngre i familjen! Att barnen väntar på att jultomten ska komma är ju inte något oväntat eller något som kommer som en nyhet, så varför inte öka deras julglädje genom att pynta hemmet med fina tomtar!

Kanske är du en person som föredrar att ha lite enkelt julpynt strategiskt utplacerat på olika platser i hemmet, då kan du välja de mindre modellerna som inte tar så mycket plats. Hör du istället till skaran människor som anser att julen är årets höjdpunkt och alltid maxar med både belysning och dekorationer kommer du säkert uppskatta en av våra stora uppblåsbara tomtar som kan placeras ute på gården. Den blir utan tvekan en snackis i grannskapet! Vill du spexa till det så mycket du kan råder vi dig att investera i en stor tomte som har inbyggd belysning. En sådan rödklädd krabat kommer inte bara få julkänslan att gro i kroppen utan även ge lite välbehövligt ljus i vintermörkret.

Tomtar passar inte bara inomhus, och verkligen inte bara till jul! Att placera ut små trädgårdstomtar i trädgården är faktiskt något man kan göra året runt och inte bara när det är vinter. Deras lite lustiga uppsyn gör att hela trädgården kommer kännas välkomnande och rolig att vistas i, plus att det är en utmärkt aktivitet för barnen att få gå på tomtejakt så att du som vuxen kan ta dig en välbehövlig kaffepaus utan att ha ungarna hängandes i byxbenen!

Det finns två typer av människor – de som gärna hade firat jul året runt och de som inte orkar med några extra julansträngningar. Vi på Partykungen hör helt klart till den första kategorin och vägrar att ta ner alla juldekorationer innan folk i vår omgivning börjar tycka att det är lite konstigt. Men det behöver inte vara stressigt eller krångligt att dekorera, vi lovar att även du som hör till den andra kategorin kan hitta något som tilltalar dig i vårt utbud. Vi har tomtar för alla personlighetstyper! Du kan dessutom väldigt enkelt packa ner alla små skäggiga filurer och förvara dem i förrådet, för att sedan plocka fram dem nästa år igen. Med andra ord, inget krångel utan bara tomtemys!

Kanske planerar du inför julen månader i förväg, eller också kommer du på att du saknar tomtar i sista sekund och måste hitta något att pynta hemmet med på nolltid. Vi finns här för dig i alla lägen! Beställ tomtar och prylar med tomtenissar hos oss så skickar vi dem med vår snabbaste släde!
Läs mer