Hem
Maxa julfirandet med utomhusdekorationer

Maxa julfirandet med utomhusdekorationer

Granen står så grön och grann i stugan och julsockorna hänger uppradade på spiselkransen. Det låter som att du har pyntat oerhört fint där hemma inför stundande julfirande. Men hur ser det ut på gården egentligen? Som bekant är det väldigt viktigt med ett hyggligt första intryck och om det vankas besök är det just gården gästerna ser först. Vi har massvis med fina, roliga och annorlunda utomhusdekorationer för ett spektakulärt julfirande! Ordning på gården!

Twinkly Festoon appstyrd ljusslinga

Eftersom det är becksvart 90% av december gäller det att ljusa upp vardagen med ordentliga mängder ljusslinga! Med den här rackaren som styrs från mobilen är det du som väljer färg, ljusstyrka och målar roliga mönster! Du kan till och med välja takt så den blinkar exakt efter tycke och smak. Ett perfekt sätt att göra grannarna avundsjuka, och det är därför vi pyntar.

Twinkly Festoon appstyrd ljusslinga

Uppblåsbar animerad tomte med julklappar

Apropå grannar, skräm slag på hushållen nästgårds genom att smälla upp en 1,22 meter stor jultomte som sitter på framsidan och ser nöjd ut. Givetvis har han säcken full med julklappar som han gladeligen delar ut till förbipasserande. Det är inte på något vis en smakfull dekoration det här, men den är rolig och skänker massvis med julglädje, och det är den enda sanna glädjen!

Uppblåsbar animerad tomte med julklappar

Gigantisk uppblåsbar ren

När vi ändå är inne på uppblåsbart så ska väl tomten givetvis ha en urgullig julren bredvid sig? Det är inte Rudolf då mulen varken är röd eller självlysande, så gissar att det antingen är Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner eller Blitzen - och det är ju minst lika coolt! Perfekt för vintriga trädgårdar.

Gigantisk uppblåsbar ren

Ren dekorationskit till bilen

Om det finns dåligt med utrymme på gården får man ta det man har och göra det bästa av situationen. Förvandla din gamla kärra till ren med vårt dekorationskit som innehåller både horn och röd mule. När du inte står parkerad kan du glida runt på byn och sprida julglädje och vinka till folk och fä! Det är inte varje dag man ser en livs levande ren glida förbi så du kommer skapa många oförglömliga minnen på motorvägen.

Ren dekorationskit till bilen

Julkrans i cederträ med LED-ljus

Nu har vi kommit till det absolut viktigaste. Kransen som ska hänga på dörren och se gemytlig ut. I ärlighetens namn vet vi inte om det ens är värt att gå in i ett hem som saknar dörrkrans - man vågar knappt tänka på hur det ser ut där inne! Den här julkransen är tillverkad av cederträ och har ljusprickar av LED som glimmar vackert i vintermörkret. Grannskapets snyggaste dörr, det är du som har!

Julkrans i cederträ med LED-ljus

Fönsterdekorationer

Många är det som helt glömmer fönstren när det ska dekoreras till jul. Smäll upp lite självhäftande tomtar, granar och snögubbar på rutan för att maxa känslan av en fröjdefull jul. Funkar lika bra på badrumsspegeln om du hellre festar inne på tjotta!

Fönsterdekorationer

Ballongbåge till dörren

Här har vi den, julens mäktigaste entré! I det här paketet får du allt du behöver för att skapa en maffig ballongbåge som välkomnar vänner och familj på julaftonsmorgonen. Ingår gör massvis av ballonger i rött, grönt, vitt och guld, samt polkakäppballonger! Det här är definitivt inte något man ser varje dag - som hittat för dig som eftersträvar en riktigt minnesvärd jul!

Ballongbåge till dörren