Nissedörr

Nissedörr är det nya sättet att dekorera inför julen på. Konceptet Nissedörr går ut på att skapa din egen magiska julvärld efter exempelvis väggen i vardagsrummet, köket eller sovrummet. Huvudprodukten är en liten dörr, som du självklart kan köpa hos Partykungen, sedan dekorerar du efter önskemål. Vi har ett rejält utbud av nissedörr-tillbehör och kit i form av kälkar, pulkor, julmössor, kransar, julgranar, stegar, lyktor, snö och mycket annat.

Ska du och barnen tillverka och dekorera er egen lilla nissedörr-värld? Hos Partykungen hittar du ett stort och brett utbud av roliga nissedörrar, färdiga nissedörr-kit och tillbehör. Vi har allt från små kransar till lyktor, kälkar, julklappar och paket, stegar, kvastar och mycket annat. Med en egen lite nissevärld finns inga gränser på hur mycket eller lite man kan dekorera. En perfekt syssla att dona med under December månad tillsammans med sina kompisar eller med sina barn.

Inte nog med att vi har ett stort utbud av tillbehör och dekorationer - vi har också färdiga kit för dig som inte gillar att välja ut enstaka produkter. Vi har bland annat färdiga kit innehållandes dörr och sidotillbehör. Ett måste inför kommande jul!

Lycka till med din nissevärld och god jul!
Läs mer