vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Årets julklapp 2023: Sällskapsspel - Partykungen
Hem
Årets julklapp 2023: Sällskapsspel

Årets julklapp 2023: Sällskapsspel

Tomten har talat! Årets julklapp 2023 är ett klassiskt sällskapsspel att samlas och umgås kring. I en tid av oroligheter är det viktigare än någonsin att samla nära och kära för lite social trivsel och samvaro. Därför proppar vi hyllorna med brädspel, utmanade quiz och andra roliga aktiviteter att roas av i juletid. Här är våra favoriter just nu!

Julklappsspelet!

Först och främst: En riktig klassiker som sätter fart på vilken sömnig julafton som helst. Reglerna är ni redan bekanta med. Varje person bidrar med en hemlig gåva i förbestämd prisklass, alla paket placeras på bordet innan ett vilt slungande av tärningar tar vid. Här gäller det att kamma hem så många klappar som möjligt innan tiden rinner ut, och vi har givetvis massor av roliga prylar som platsar. Checka in årets succéprylar till julklappsspelet - allt ifrån blinkande skosnören till stresståliga bajskorvar!

Julklappsspelet!

Sällskapsspel för hela familjen!

Årets julklapp uppmuntrar verkligen till social samvaro i sällskap av ett klassiskt brädspel! Utmana morsor, mostrar, farfäder och lillkusinen i den storslagna Generationskampen där barn och vuxna möts i samma sällskapsspel. Är du duktig på att hålla masken? Prova lyckan i Sveriges roligaste sällskapsspel där Den som skrattar förlorar. Välj mellan hundratals roliga spel - det finns något för alla!

Pulkarace med hela släkten!

Om stillasittande sällskapsspel inte lämpar sig din vilda småbarnsfamilj med benen fulla av myror är det istället en god idé att röra sig ut i snön och anordna en otyglad pulkaturnering. Årets julklapp handlar om att komma först över mållinjen! Ned för backarna susar ni på en klassisk stjärtlapp med livet som insats. Tusen hål i nacken!

Julquiz

Hur många sandkorn finns i Saharaöknen? Vilken planet har flest månar? Och vem är bäst i världen på dart? Att samla hela familjen för ett klurigt quiz med något av våra många frågespel är ett perfekt sätt att aktivera hjärnkontoret innan tomten anländer. Om du inte har tid att knåpa ihop din egen frågesport är Jättequiznödig, Pub quiz eller Det borde man ju veta alla lagom utmanande spel att briljera i - och vinnaren får en extra julmust!