vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Frågespel

Visst är det roligt att testa sin och sina vänners eller familjemedlemmars kunskap i olika roliga frågespel. Även om vi idag ofta väljer att hitta vår underhållning på skärmarna är det kul att varva med lite traditionella och spännande analoga frågespel som man kan samlas runt och ha en rolig tid tillsammans. Frågespel kan man ofta spela med 2 spelare och uppåt, vilket betyder att antingen hela familjen kan medverka och ha kvalitetstid tillsammans eller så kan man samla sina vänner och ha det riktigt roligt.

Speciellt på förfester eller vanliga fester kan frågespel bli en stor succé. Kanske vill du utmana dina vänner i olika intima frågespel som "jag har aldrig", "vem i rummet", "om sanningen ska fram", "opassande", eller "pinsamhetsfaktor" och lära känna dem bättre? Vid frågespel som dessa kan alla möjliga sorters hemligheter röra sig över ytan och bidra till en extremt rolig stämning som ni sent kommer glömma. De ger er ett alldeles utmärkt tillfälle att lära känna varandra på en intim nivå och bli närmare vänner än ni någonsin varit innan. Andra bra frågespel att köra i samband med fest är till exempel "skål!" eller "pub quiz". På detta vis kan ni skapa er en trevlig tid tillsammans hemma utan att behöva ta er ut.

Vill ni röra er bort från de pinsamma och intima sakerna finns det även frågespel som testar era speciella kunskaper och allmänbildning. Här kan ni tävla mot varandra och göra spänningen mer olidlig genom att förbereda priser som vinnaren eller det vinnande laget kan få. Bjud över på middag och ta fram frågespel som exempelvis "Beer IQ", "music IQ" och "wine IQ". Dessa spel är oerhört intressanta och kan man inte svaret på frågorna sedan innan så lär man sig väldigt mycket intressant information under spelets gång.

Vårt sortiment av frågespel bjuder verkligen in till många timmar av rolig, spännande och intressant tid tillsammans. Vill ni nisha in er på ett ämne som ni är riktigt bra på eller helt enkelt vill lära er mer om, finns det många teman att välja mellan. Satsa på ett frågespel om Sverige och se vad ni egentligen kan om landet ni befinner er i, utmana dina serienördiga vänner på ett spel bara om tv-serier, eller se vem som kan mest inom ämnet sport. Frågespel höjer ofta spänningen och tempot rätt rejält och får alltid energin i rummet på topp. Man sugs in i tävlandet och glömmer bort allt annat runtomkring. Frågespel är speciellt roliga att ta med om man ska iväg på en resa tillsammans och vill ha något att sysselsätta sig med, lika väl som de är underhållning på fester eller när ni bara anordnar middagsbjudningar.

Även barn får lov att vara med i frågespelens värld, i spelet "krossa föräldrarna" får de chansen att ställa er mot väggen och se hur mycket ni egentligen vet om barns och ungdomars intressen. Frågespel passar verkligen alla åldrar och personligheter, det gäller bara att hitta det tema som lockar er allra bäst. Handla dina frågespel smidigt och enkelt online hos oss, vi erbjuder både bra priser och en snabb leverans.
Läs mer