den-som-skrattar-forlorar-festspel-6
den-som-skrattar-forlorar-festspel-2
den-som-skrattar-forlorar-festspel-3
den-som-skrattar-forlorar-festspel-66760-7

Den Som Skrattar Förlorar Festspel

299 kr

Välj variant:

 • Ida
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Skämten i kortleken var precis så dåliga att man inte kan låta bli att skratta åt dem! Jag och mina vänner hade roligt hela kvällen. Vi skrattade så mycket så att tårarna sprutade ibland. Man kan väl säga som så att flera av oss skrattade så att vi förlorade om och om igen...
  37 av 51 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Kristina
  för 2 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Inte så många skämt som vi skrattade åt tyvärr. Såg fram emot mycket skratt men blev besviken. Och ett högt pris för detta spelet!
  29 av 47 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Sandra
  för 2 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Vi satt länge och skrattade inte särskilt mycket. Många skämt var väldigt lika, många skämt var konstiga och många var väldigt detaljerade att skämtet blev tråkigt. Vi kunde även gissa några av skämten och drog själva egna skämt där vi gjorde om skämten eller svaren som var mycket roligare. Tyvärr ångrar jag verkligen detta köp.
  24 av 32 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Den som skrattar förlorar har vi alla sett cirkulera runt i facebookflödet och på Youtube. Kanske har vi också blivit tvingade av en kompis att "höra det här skämtet"?

Nu finns det superroliga och alldeles för grova programmet i spelform hos oss på Partykungen. I spelet medföljer 200 stycken kort med ordvitsar, 50 stycken poletter och en tärning. Reglerna är enkla - den som skrattar har förlorat. Vi rekommenderar att man skall vara mellan 2-5 spelare, men desto fler, desto roligare! Många av skämten på korten återfinns i klippen man kan se, men väldigt många skämt är nya och fräscha!

Missa inte uppföljaren Den som skrattar förlorar - Ölspelet som utöver skämt även innehåller roliga uppdrag och frågor. Ett perfekt spel för att bryta isen på festen!

 • Språk: Svenska
 • Ålder: Från 18 år
 • Speltid: Ospec
 • Antal spelare: 2-5 stycken (gärna fler)
 • Spelregler på svenska medföljer
 • Genre: Festspel, förfestspel, roliga spel